Booktype Wallet Cases Hoesjes voor LG K7


 

LG K7

Dit LG K7 toestel is een high-end smartphone en hij voorzien van een haarscherpe camera van 8 megapixel. Binnenin treffen we een Quad-core processor, 1.5 GB RAM geheugen, 2125 mAh accu en een 5.0 inch LCD touchscreen met 480x854 pixels. Geef deze mobiele telefoon de bescherming die hij verdient en voorzie hem van een LG K7 hoesje. Zodat u zorgeloos met uw telefoon apparaat kunt gebruiken. 
  

Bookstyle / Wallet / Case / Cover / Hoesje

Om krassen en schade te voorkomen is het handigst om uw LG K7 te beschermen door een hoesje. Bij Mobiele Telefoonhoesje kunt u allerlei soorten hoesjes vinden. Het booktype / portemonnee vorm hoesje beschermd zijkant, voor en achterkant van uw telefoon. Het voorzien van een apart vakje voor bijvoorbeeld creditcards of bankpasjes waarin u eventueel ook uw briefgeld of bonnetjes kwijt kunt.  

U kunt de booktype smartphonehoesjes afsluiten met de magnetische sluiting, er komen dus geen drukknopen of klittenband aan te pas. Het hoesje sluit daarom gemakkelijk en u kunt het hoesje dus snel weer opbergen in uw tas of zak.

Bekijk ook:

LG G6
LG K10 (2017)
LG K4 (2017)
LG K8