LG V30S ThinQ

Geen producten gevonden...

LG V30S ThinQ Hoesjes

Een goed beschermend telefoonhoesje voor uw LG V30S ThinQ is een voorwaarde om schade en krassen te voorkomen. Wij hebben een groot assortiment voor LG V30S ThinQ hoesjes op voorraad. Het LG V30S ThinQ booktype hoesje heeft een extra vakje voor pasjes of papiergeld. In de portemonnee vorm is er een vakje voor kleingeld. Voorzie uw telefoon / smartphone van de benodigde bescherming met een LG V30S ThinQ Hoesjes.

 

TPU / Siliconen Hoesjes

TPU is een materiaal dat gemaakt is van hard plastic en zachte siliconen. Dit maakt het backcover case hoesje voor LG V30S ThinQstevig en flexibel. 

Accessoires

Hier vind uw accessoires zoals Selfie-Stick om mooie foto's te maken met uw vrienden en familie, een extra kabel om uw telefoon op te laden of files transfer en screenprotectors om tegen krassen te beschermen of valschade te minimaliseren van uw LG V30S ThinQ.

 

Verzendkosten

De verzendkosten en transactie kosten zijn gratis binnen Nederland en België, de bestelling voor 17:00 besteld en betaald dan vandaag verzonden, morgen in huis. Ook heeft u recht op 14 dagen retourgarantie!
 

Webshop van de nieuwste mobieltelefoonhoesjes. Wij hebben een groot assortiment aan verschillende telefoonhoesjes en accessoires. Onze producten zijn hoog kwaliteit en direct uit voorraad leverbaar.