Booktype Wallet Cases Hoesjes voor LG X Power 2


 

LG X Power 2

LG X Power 2 toestel is een High-end smartphone en hij voorzien van een haarscherpe camera van 13 megapixel. Binnenin treffen we een Octa-core processor, 2 GB RAM geheugen, 4500 mAh accu en een 5.5 inch touchscreen met 720x1280 pixels. Geef deze mobiele telefoon de bescherming die hij verdient en voorzie hem van een LG X Power 2 Premium hoesje. Zodat u zorgeloos met uw telefoon apparaat kunt gebruiken. 
  

Bookstyle / Wallet / Case / Cover / Hoesje

Om krassen en schade te voorkomen is het handigst om uw LG X Power 2 te beschermen door een hoesje. Bij Mobiele Telefoonhoesje kunt u allerlei soorten hoesjes vinden. Het booktype / portemonnee vorm hoesje beschermd zijkant, voor en achterkant van uw telefoon. Het voorzien van een apart vakje voor bijvoorbeeld creditcards of bankpasjes waarin u eventueel ook uw briefgeld of bonnetjes kwijt kunt.  

U kunt de booktype smartphonehoesjes afsluiten met de magnetische sluiting, er komen dus geen drukknopen of klittenband aan te pas. Het hoesje sluit daarom gemakkelijk en u kunt het hoesje dus snel weer opbergen in uw tas of zak.

Bekijk ook:

LG G6
LG K10 (2017)
LG K4 (2017)
LG K8