Booktype Wallet Cases Hoesjes voor Motorola Moto Droid Turbo 2


 

Motorola Moto Droid Turbo 2

Dit Motorola Droid Turbo 2 toestel is een high-end smartphone en hij voorzien van een haarscherpe camera van 21 megapixel. Binnenin treffen we een Quad-core processor, 3 GB RAM geheugen, 3760 mAh accu en een 5.4 inch AMOLED touchscreen met 1440x2560 pixels. Geef deze mobiele telefoon de bescherming die hij verdient en voorzie hem van een Motorola Droid Turbo 2 hoesje. Zodat u zorgeloos met uw telefoon apparaat kunt gebruiken. 
  

Bookstyle / Wallet / Case / Cover / Hoesje

Om krassen en schade te voorkomen is het handigst om uw Motorola Droid Turbo 2 te beschermen door een hoesje. Bij Mobiele Telefoonhoesje kunt u allerlei soorten hoesjes vinden. Het booktype / portemonnee vorm hoesje beschermd zijkant, voor en achterkant van uw telefoon. Het voorzien van een apart vakje voor bijvoorbeeld creditcards of bankpasjes waarin u eventueel ook uw briefgeld of bonnetjes kwijt kunt.  

U kunt de booktype smartphonehoesjes afsluiten met de magnetische sluiting, er komen dus geen drukknopen of klittenband aan te pas. Het hoesje sluit daarom gemakkelijk en u kunt het hoesje dus snel weer opbergen in uw tas of zak.

Bekijk ook:

Motorola Moto G4
Motorola Nexus 6
Motorola Moto X Play
Motorola Moto X Style
Motorola Droid Turbo 2