Booktype Wallet Cases Hoesjes voor Motorola Moto Z Force


 

Motorola Moto Z Force

Dit Motorola Moto Z Force toestel is een high-end smartphone en hij voorzien van een haarscherpe camera van 21 megapixel. Binnenin treffen we een Quad-core processor, 4 GB RAM geheugen, 3500 mAh accu en een 5.5 inch AMOLED touchscreen met 1440x2560 pixels. Geef deze mobiele telefoon de bescherming die hij verdient en voorzie hem van een Motorola Moto Z Force hoesje. Zodat u zorgeloos met uw telefoon apparaat kunt gebruiken. 
  

Bookstyle / Wallet / Case / Cover / Hoesje

Om krassen en schade te voorkomen is het handigst om uw Motorola Moto Z Force te beschermen door een hoesje. Bij Mobiele Telefoonhoesje kunt u allerlei soorten hoesjes vinden. Het booktype / portemonnee vorm hoesje beschermd zijkant, voor en achterkant van uw telefoon. Het voorzien van een apart vakje voor bijvoorbeeld creditcards of bankpasjes waarin u eventueel ook uw briefgeld of bonnetjes kwijt kunt.  

U kunt de booktype smartphonehoesjes afsluiten met de magnetische sluiting, er komen dus geen drukknopen of klittenband aan te pas. Het hoesje sluit daarom gemakkelijk en u kunt het hoesje dus snel weer opbergen in uw tas of zak.

Bekijk ook:

Huawei P10 Plus
Huawei P10
Huawei P10 Lite 
Huawei P9
Huawei P8 Lite 2017