Booktype Wallet Cases Hoesjes voor HTC Desire 510


 

HTC Desire 510

Dit HTC Desire 510 toestel is een Mid-end smartphone en hij voorzien van een haarscherpe camera van 5.0 megapixel. Binnenin treffen we een Quad-core processor, 1 GB RAM geheugen, 2100 mAh accu en een 4.7 inch touchscreen met 480x854 pixels. Geef deze mobiele telefoon de bescherming die hij verdient en voorzie hem van een HTC Desire 510 hoesje. Zodat u zorgeloos met uw telefoon apparaat kunt gebruiken. 
  

Bookstyle / Wallet / Case / Cover / Hoesje

Om krassen en schade te voorkomen is het handigst om uw HTC Desire 510 te beschermen door een hoesje. Bij Mobiele Telefoonhoesje kunt u allerlei soorten hoesjes vinden. Het booktype / portemonnee vorm hoesje beschermd zijkant, voor en achterkant van uw telefoon. Het voorzien van een apart vakje voor bijvoorbeeld creditcards of bankpasjes waarin u eventueel ook uw briefgeld of bonnetjes kwijt kunt.  

U kunt de booktype smartphonehoesjes afsluiten met de magnetische sluiting, er komen dus geen drukknopen of klittenband aan te pas. Het hoesje sluit daarom gemakkelijk en u kunt het hoesje dus snel weer opbergen in uw tas of zak.

Bekijk ook:

HTC 10
HTC Desire 10 Pro
HTC One X10
HTC One M9 Plus
HTC One X9