Wat kost een telefoonhoesje?

Wat kost een telefoonhoesje?

Over de prijzen van een telefoonhoesje valt te twisten. Het ene hoesje is namelijk het andere hoesje niet en waar de één van kwaliteitsmateriaal gemaakt is en dus ook duurder is, is de ander van goedkoper materiaal gemaakt en dus automatisch ook goedkoper in de aanschaf. Door vooraf je budget vast te stellen, kom je niet voor verrassingen te staan en kun je gericht op zoek naar een telefoonhoesje. Lees snel verder voor een aantal aandachtspunten bij het kopen van een telefoonhoesje.

Goedkope telefoonhoesjes

Bij mobieletelefoonhoesje.nl kun je heel veel verschillende telefoonhoesjes kopen. De verschillende modellen hebben allemaal verschillende prijzen, van goedkopere varianten tot limited editions die duurder zijn. Op die manier zit er voor iedereen een geschikt exemplaar bij. Bij de aanbiedingen vind je goedkope telefoonhoesjes voor ieder budget. Ook in onze webshop vind je genoeg goedkope telefoonhoesjes.  Wil je een lederen exemplaar, limited edition of een telefoonhoesje met meerdere opties als het plaatsen van pasjes? Dan betaal je meer dan voor een ander mobiele telefoonhoesje.

Prijzen van een telefoonhoesje

Omdat wij een uitgebreid assortiment telefoonhoesjes hebben, verschillen de prijzen van de telefoonhoesjes ook. Zo hebben we TPU telefoonhoesjes die een stuk goedkoper zijn dan telefoonhoesjes van leder. Daarnaast hebben we telefoonhoesjes met een smart batterij erin. Dit hoesje verlengt de duur van je batterij en beschermt tegelijkertijd je mobiele telefoon. Deze telefoonhoesjes zijn duurder dan andere hoesjes, maar zo heb je wel een batterij die extra lang meegaat.

Gratis verzending van een telefoonhoesje

Al met al is het verstandig van tevoren je budget te bepalen. Daarna kies je een telefoonhoesje dat bij jouw stijl, smaak en budget past. Als je vervolgens op de bestelknop hebt gedrukt, zie je dat de telefoonhoesjes in Nederland en België gratis verzonden worden. Mooi meegenomen dus! Woon je in Nederland en bestel je je telefoonhoesje voor 17.00 uur in de middag, heb je het hoesje de volgende dag al in huis.

 

BEKIJK ONZE HOESJES EN ACCESSOIRES