Welk telefoonhoesje past bij mij?

Welk telefoonhoesje past bij mij?

Juist vanwege het aanbod aan mobiele telefoonhoesjes, wordt er niet specifiek een bepaald model aangeraden. Het is belangrijk om zelf te bepalen waar jij het telefoonhoesje voor wilt gebruiken. Maak een aantal overwegingen om het mobiele telefoonhoesje te kiezen dat bij jouw wensen aansluit. Wij hebben een aantal punten voor je op een rijtje gezet om door te lopen voor je een telefoonhoesje aanschaft.

Waar gebruik jij je telefoon voor?

Er zijn tegenwoordig steeds meer verschillende soorten telefoonhoesjes. Zo zijn er TPU hoesjes, carpet covers en waterdichte telefoonhoesjes bijgekomen naast de klassieke backcover en de bumper. Om een geschikt telefoonhoesje te kopen, bepaal je eerst het gebruik van je telefoon. Op een bouwplaats heb je namelijk andere bescherming nodig dan tijdens kantooruren. Waar gebruik jij je mobiele telefoon voor en op welke locatie?

Soorten telefoonhoesjes

Naast de manier van het gebruik van je mobiele telefoon, is het belangrijk om een keuze te maken uit de verschillende soorten telefoonhoesjes. Dan hebben we het nog niet over het soort materiaal of de kleur die je kunt kiezen, maar over de verschillende modellen.

Bookcase

Het meest bekende telefoonhoesje is de bookcase. Dit hoesje onderscheidt zich door de volledige bescherming van het toestel. Van zowel de achter- en voorkant als de zijkanten. Daarnaast heeft een bookcase vaak plek voor je belangrijkste pasjes als je pinpas en identiteitsbewijs.

Backcover

Ook niet geheel onbekend: de backcover. Het telefoonhoesje dat alleen de achterkant (en soms de zijkanten) van je mobiele telefoon beschermt. Dit hoesje is verkrijgbaar in verschillende materialen. De voordelen van een backcover zijn dat de lijnen van het toestel zichtbaar blijven en het hoesje subtiel aanwezig is. Om je beeldscherm ook te beschermen, kies je voor een screenprotector in combinatie met de backcover.

Etui of pouch hoesje

Dit hoesje is voornamelijk geschikt voor als je je gehele telefoon wilt beschermen. Je kunt je telefoon als het ware in het etui schuiven en er weer uithalen zodra je hem nodig hebt.

 

BEKIJK ONZE HOESJES EN ACCESSOIRES