Booktype Wallet Cases Hoesjes voor Sony Xperia E Dual


 

Sony Xperia E Dual

Dit Sony Xperia E Dual toestel is een high-end smartphone en hij voorzien van een haarscherpe camera van 3 megapixel. Binnenin treffen we een Duo-core processor, 512 MB RAM geheugen, 1530 mAh accu en een 3.5 inch touchscreen met 320x480 pixels. Geef deze mobiele telefoon de bescherming die hij verdient en voorzie hem van een Sony Xperia E Dual hoesje. Zodat u zorgeloos met uw telefoon apparaat kunt gebruiken. 
  

Bookstyle / Wallet / Case / Cover / Hoesje

Om krassen en schade te voorkomen is het handigst om uw Sony Xperia E Dual te beschermen door een hoesje. Bij Mobiele Telefoonhoesje kunt u allerlei soorten hoesjes vinden. Het booktype / portemonnee vorm hoesje beschermd zijkant, voor en achterkant van uw telefoon. Het voorzien van een apart vakje voor bijvoorbeeld creditcards of bankpasjes waarin u eventueel ook uw briefgeld of bonnetjes kwijt kunt.  

U kunt de booktype smartphonehoesjes afsluiten met de magnetische sluiting, er komen dus geen drukknopen of klittenband aan te pas. Het hoesje sluit daarom gemakkelijk en u kunt het hoesje dus snel weer opbergen in uw tas of zak.

Bekijk ook:

Sony Xperia Z5
Sony Xperia X
Sony Xperia XA
Sony Xperia XZ