Galaxy Note 9 Hardcase TPU Siliconen Hoesjes

Galaxy Note 9 Hoesjes en Accessoires

Een goed beschermend mobiele telefoonhoesje voor uw Samsung Galaxy Note 9 is een voorwaarde om schade en krassen te voorkomen. Wij hebben een groot assortiment voor Samsung Galaxy Note 9 hoesjes op voorraad. Het Samsung Galaxy Note 9 booktype hoesje heeft een extra vakje voor pasjes of papiergeld. In de portemonnee vorm is er een vakje voor kleingeld. Voorzie uw telefoon / smartphone van de benodigde bescherming met een Samsung Galaxy Note 9 Hoesjes.

Galaxy Note 9 Bookstyle Hoesjes
 en Flipcases

Om krassen en schade te voorkomen is het handigst om uw Samsung Galaxy Note 9 te beschermen door een hoesje. Bij Mobiele Telefoonhoesje kunt u allerlei soorten hoesjes vinden. Het Samsung Galaxy Note 9 booktype hoesje heeft een extra vakje voor pasjes of papiergeld. Het booktype wallet case hoesje heeft een extra vakje voor pasjes of papiergeld. In de portemonnee / boek vorm is er een vakje voor kleingeld.

Galaxy Note 9 Hardcase TPU Siliconen Hoesjes

TPU is een materiaal dat gemaakt is van hard plastic en zachte siliconen. Dit maakt het backcover case hoesje voor Samsung Galaxy Note 9 stevig en flexibel.Galaxy Note 9 Accessoires

Hier vind uw accessoires zoals Selfie-Stick om mooie foto's te maken met uw vrienden en familie, een extra kabel om uw telefoon op te laden of files transfer en screenprotectors om tegen krassen te beschermen of valschade te minimaliseren van uw Samsung Galaxy Note 9.

Bekijk ook:

Samsung Galaxy S9 Plus
Samsung Galaxy A8 2018
Samsung Galaxy A7 2018
Samsung Galaxy A6 2018
Samsung Galaxy J7 2018