Samsung Galaxy S23 Plus Hoesjes en Accessoires

Samsung Galaxy S23 Plus Hoesjes

Een goed beschermend telefoonhoesje voor uw Samsung Galaxy S23 Plus is een voorwaarde om schade en krassen te voorkomen. Wij hebben een groot assortiment voor Samsung Galaxy S23 Plus hoesjes op voorraad. Het Samsung Galaxy S23 Plus booktype hoesje heeft een extra vakje voor pasjes of papiergeld. In de portemonnee vorm is er een vakje voor kleingeld. Voorzie uw telefoon / smartphone van de benodigde bescherming met een Samsung Galaxy S23 Plus Hoesjes.

Bookstyle Hoesjes en Flipcases

Om krassen en schade te voorkomen is het handigst om uw Samsung Galaxy S23 Plus te beschermen door een hoesje. Bij Mobiele Telefoonhoesje kunt u allerlei soorten hoesjes vinden. Het Samsung Galaxy S23 Plus booktype hoesje heeft een extra vakje voor pasjes of papiergeld. Het booktype wallet case hoesje heeft een extra vakje voor pasjes of papiergeld. In de portemonnee / boek vorm is er een vakje voor kleingeld.

TPU Siliconen Hoesjes

TPU is een materiaal dat gemaakt is van hard plastic en zachte siliconen. Dit maakt het backcover case hoesje voor Samsung Galaxy S23 Plus stevig en flexibel.Accessoires

Hier vind uw accessoires zoals Selfie-Stick om mooie foto's te maken met uw vrienden en familie, een extra kabel om uw telefoon op te laden of files transfer en screenprotectors om tegen krassen te beschermen of valschade te minimaliseren van uw Samsung Galaxy S23 Plus.

Verzendkosten

De verzendkosten en transactie kosten zijn gratis binnen Nederland en België, de bestelling voor 18:00 besteld en betaald dan vandaag verzonden, morgen in huis. Ook heeft u recht op 14 dagen retourgarantie!

Webshop van de nieuwste mobieltelefoonhoesjes. Wij hebben een groot assortiment aan verschillende telefoonhoesjes en accessoires. Onze producten zijn hoog kwaliteit en direct uit voorraad leverbaar.

Bekijk ook:

Samsung Galaxy A04e
Samsung Galaxy A54 5G
Samsung Galaxy A34 5G
Samsung Galaxy A14 4/5G

Samsung Galaxy A73 5G

Samsung Galaxy S23