iPhone 5c Mobiele Telefoonhoesjes

iPhone 5c Hoesjes en Accessoires

Een goed beschermend telefoonhoesje voor uw Apple iPhone 5c is een voorwaarde om schade en krassen te voorkomen. Wij hebben een groot assortiment voor Apple iPhone 5c hoesjes op voorraad. Het Apple iPhone 5c booktype hoesje heeft een extra vakje voor pasjes of papiergeld. In de portemonnee vorm is er een vakje voor kleingeld. Voorzie uw telefoon / smartphone van de benodigde bescherming met een Apple iPhone 5c Hoesjes.

iPhone 5c Bookstyle Hoesjes
 en Flipcases

Om krassen en schade te voorkomen is het handigst om uw Apple iPhone 5c te beschermen door een hoesje. Bij Mobiele Telefoonhoesje kunt u allerlei soorten hoesjes vinden. Het Apple iPhone 5c booktype hoesje heeft een extra vakje voor pasjes of papiergeld. Het booktype wallet case hoesje heeft een extra vakje voor pasjes of papiergeld. In de portemonnee / boek vorm is er een vakje voor kleingeld.

iPhone 5c Hardcase TPU Siliconen Hoesjes

TPU is een materiaal dat gemaakt is van hard plastic en zachte siliconen. Dit maakt het backcover case hoesje voor Apple iPhone 5c stevig en flexibel.iPhone 5c Accessoires

Hier vind uw accessoires zoals Selfie-Stick om mooie foto's te maken met uw vrienden en familie, een extra kabel om uw telefoon op te laden of files transfer en screenprotectors om tegen krassen te beschermen of valschade te minimaliseren van uw Apple iPhone 5c.

Bekijk ook:

Apple iPhone 7 Plus
Apple iPhone 7
Apple iPhone 6 / 6s Plus
Apple iPhone 6 / 6s
Apple iPhone 5 / 5s / se
Apple iPhone 4 / 4s
Apple iPod Touch 4G / 5G