Huawei Mate 10 Pro Mobiele Telefoonhoesjes


 

Huawei Mate 10 Pro

Dit Huawei Mate 10 Pro toestel is een high-end smartphone en het bezit van een 5.2 inch AMOLED Touchscreen. Geef deze telefoon de bescherming die hij verdient en voorzie hem van een Huawei Mate 10 Pro hoesje. Zodat u zorgeloos met uw telefoon apparaat kunt gebruiken.

Bookstyle Hoesjes

Om krassen en schade te voorkomen is het handigst om uw Huawei Mate 10 Pro te beschermen door een hoesje. Bij Mobiele Telefoonhoesje kunt u allerlei soorten hoesjes vinden. Het booktype hoesje heeft een extra vakje voor pasjes of papiergeld. Het booktype wallet case hoesje heeft een extra vakje voor pasjes of papiergeld. In de portemonnee / boek vorm is er een vakje voor kleingeld.

TPU / Siliconen Hoesjes

TPU is een materiaal dat gemaakt is van hard plastic en zachte siliconen. Dit maakt het backcover case hoesje stevig en flexibel voor uw Huawei Mate 10 Pro.

Headsets

Voor Sporten of geniet van uw favoriete muziek uit uw Huawei Mate 10 Pro smartphone, we hebben de beste merken headsets in ons assortiment. Deze premium high quality headset oordopjes zijn speciaal vormgegeven voor een optimale pasvorm in het oor, minimaal geluidsverlies en maximale geluidsuitvoer.

Opladers / PowerBanks

Als u veel gebruik maakt van uw Huawei Mate 10 Pro dan gaan de batterijen van uw smartphones vaak niet langer dan een dag mee, het opladen van je telefoon wordt steeds belangrijker. Eén in de tas, op je werk, in je auto en een naast de bank in de woonkamer. Het is handig om een oplader in de buurt te hebben omdat we tegenwoordig allemaal continu bereikbaar willen zijn.

Houders / Autohouders

Om veilig gebruik te maken van navigatie op uw Huawei Mate 10 Pro telefoon tijdens het autorijden, is een goede telefoonhouder onmisbaar. Een goede telefoonhouder of autohouder voor de telefoon, zorgt ervoor dat u uw toestel in het zicht houdt, zonder dat het uw zicht op de weg belemmert.

Accessoires

Hier vind uw accessoires zoals Selfie-Stick om mooie foto's te maken met uw vrienden en familie, een extra kabel om uw telefoon op te laden of files transfer en screenprotectors om tegen krassen te beschermen of valschade te minimaliseren van uw Huawei Mate 10 Pro.

Verzendkosten

De verzendkosten en transactie kosten zijn gratis binnen Nederland en België, de bestelling voor 17:00 besteld en betaald dan vandaag verzonden, morgen in huis. Ook heeft u recht op 14 dagen retourgarantie!

Webshop van de nieuwste mobieltelefoonhoesjes. Wij hebben een groot assortiment aan verschillende telefoonhoesjes en accessoires. Onze producten zijn hoog kwaliteit en direct uit voorraad leverbaar.

Bekijk ook:

Huawei Mate 10 Lite
Huawei P8 Lite (2017)
Huawei P10 Lite
Huawei Y5 (2017)