iPhone XS Max Telefoonhoesjes

iPhone XS Max Hoesjes

Een goed beschermend telefoonhoesje voor uw iPhone XS Max is een voorwaarde om schade en krassen te voorkomen. Wij hebben een groot assortiment voor iPhone XS Max hoesjes op voorraad. Het iPhone XS Max booktype hoesje heeft een extra vakje voor pasjes of papiergeld. In de portemonnee vorm is er een vakje voor kleingeld.

iPhone XS Max Bookstyle Hoesjes


Om krassen en schade te voorkomen is het handigst om uw iPhone XS Max te beschermen door een hoesje. Bij Mobiele Telefoonhoesje kunt u allerlei soorten hoesjes vinden. Het iPhone XS Max booktype hoesje heeft een extra vakje voor pasjes of papiergeld. Het booktype wallet case hoesje heeft een extra vakje voor pasjes of papiergeld. In de portemonnee / boek vorm is er een vakje voor kleingeld.

iPhone XS Max TPU / Siliconen Hoesjes

TPU is een materiaal dat gemaakt is van hard plastic en zachte siliconen. Dit maakt het backcover case hoesje voor iPhone XS Max stevig en flexibel.iPhone XS Max Accessoires

Hier vind uw accessoires zoals Selfie-Stick om mooie foto's te maken met uw vrienden en familie, een extra kabel om uw telefoon op te laden of files transfer en screenprotectors om tegen krassen te beschermen of valschade te minimaliseren van uw iPhone XS Max.

Bekijk ook:

Apple iPhone 7 Plus
Apple iPhone XR
Apple iPhone 6 / 6s
Apple iPhone 8 Plus
Apple iPhone 8
Apple iPhone XS
Apple iPhone X