iPhone XR Hoesjes Booktype en Flipcases

iPhone XR Hoesjes

Een goed beschermend telefoonhoesje voor uw iPhone XR is een voorwaarde om schade en krassen te voorkomen. Wij hebben een groot assortiment voor iPhone XR hoesjes op voorraad. Het iPhone XR booktype hoesje heeft een extra vakje voor pasjes of papiergeld. In de portemonnee vorm is er een vakje voor kleingeld.

iPhone XR Bookstyle Hoesjes


Om krassen en schade te voorkomen is het handigst om uw iPhone XR te beschermen door een hoesje. Bij Mobiele Telefoonhoesje kunt u allerlei soorten hoesjes vinden. Het iPhone XR booktype hoesje heeft een extra vakje voor pasjes of papiergeld. Het booktype wallet case hoesje heeft een extra vakje voor pasjes of papiergeld. In de portemonnee / boek vorm is er een vakje voor kleingeld.

iPhone XR TPU / Siliconen Hoesjes

TPU is een materiaal dat gemaakt is van hard plastic en zachte siliconen. Dit maakt het backcover case hoesje voor iPhone XR stevig en flexibel.iPhone XR Accessoires

Hier vind uw accessoires zoals Selfie-Stick om mooie foto's te maken met uw vrienden en familie, een extra kabel om uw telefoon op te laden of files transfer en screenprotectors om tegen krassen te beschermen of valschade te minimaliseren van uw iPhone XR.

Bekijk ook:

Apple iPhone 7 Plus
Apple iPhone XS Max
Apple iPhone 6 / 6s
Apple iPhone 8 Plus
Apple iPhone 8
Apple iPhone XS
Apple iPhone X