Huawei Honor 7X Bookstyle & Flipcases

Huawei Honor 7X Hoesjes

Een goed beschermend telefoonhoesje voor uw Huawei Honor 7X is een voorwaarde om schade en krassen te voorkomen. Wij hebben een groot assortiment voor Huawei Honor 7X hoesjes op voorraad. Het Huawei Honor 7X booktype hoesje heeft een extra vakje voor pasjes of papiergeld. In de portemonnee vorm is er een vakje voor kleingeld. Voorzie uw telefoon / smartphone van de benodigde bescherming met een Huawei Honor 7X Hoesjes.

Bookstyle Hoesjes


Om krassen en schade te voorkomen is het handigst om uw Huawei Honor 7X te beschermen door een hoesje. Bij Mobiele Telefoonhoesje kunt u allerlei soorten hoesjes vinden. Het Huawei Honor 7X booktype hoesje heeft een extra vakje voor pasjes of papiergeld. Het booktype wallet case hoesje heeft een extra vakje voor pasjes of papiergeld. In de portemonnee / boek vorm is er een vakje voor kleingeld.

Accessoires

Hier vind uw accessoires zoals Selfie-Stick om mooie foto's te maken met uw vrienden en familie, een extra kabel om uw telefoon op te laden of files transfer en screenprotectors om tegen krassen te beschermen of valschade te minimaliseren van uw Huawei Honor 7X.

Bekijk ook:

Huawei P10 Plus
Huawei P10
Huawei P10 Lite
Huawei P8 Lite 2017