Samsung Galaxy A70e Hoesjes en Accessoires

Samsung Galaxy A70e Hoesjes

Een goed beschermend telefoonhoesje voor uw Samsung Galaxy A70e is een voorwaarde om schade en krassen te voorkomen. Wij hebben een groot assortiment voor Samsung Galaxy A70e hoesjes op voorraad. Het Samsung Galaxy A70e booktype hoesje heeft een extra vakje voor pasjes of papiergeld. In de portemonnee vorm is er een vakje voor kleingeld. Voorzie uw telefoon / smartphone van de benodigde bescherming met een Samsung Galaxy A70e Hoesjes.

Bookstyle Hoesjes en Flipcases

Om krassen en schade te voorkomen is het handigst om uw Samsung Galaxy A70e te beschermen door een hoesje. Bij Mobiele Telefoonhoesje kunt u allerlei soorten hoesjes vinden. Het Samsung Galaxy A70e booktype hoesje heeft een extra vakje voor pasjes of papiergeld. Het booktype wallet case hoesje heeft een extra vakje voor pasjes of papiergeld. In de portemonnee / boek vorm is er een vakje voor kleingeld.

TPU Siliconen Hoesjes

TPU is een materiaal dat gemaakt is van hard plastic en zachte siliconen. Dit maakt het backcover case hoesje voor Samsung Galaxy A70e stevig en flexibel.Accessoires

Hier vind uw accessoires zoals Selfie-Stick om mooie foto's te maken met uw vrienden en familie, een extra kabel om uw telefoon op te laden of files transfer en screenprotectors om tegen krassen te beschermen of valschade te minimaliseren van uw Samsung Galaxy A70e.

Verzendkosten

De verzendkosten en transactie kosten zijn gratis binnen Nederland en België, de bestelling voor 18:00 besteld en betaald dan vandaag verzonden, morgen in huis. Ook heeft u recht op 14 dagen retourgarantie!

Webshop van de nieuwste mobieltelefoonhoesjes. Wij hebben een groot assortiment aan verschillende telefoonhoesjes en accessoires. Onze producten zijn hoog kwaliteit en direct uit voorraad leverbaar.

Bekijk ook:

Samsung Galaxy A71 5G
Samsung Galaxy S20 Ultra
Samsung Galaxy S20 Plus
Samsung Galaxy Note 20

Samsung Galaxy Note 20 Ultra

Samsung Galaxy A51 5G