Samsung Galaxy A5 telefoonhoesjes en accessoires

Samsung Galaxy A5 telefoonhoesjes en accessoires

Stelt u zich eens voor: u heeft net een nieuwe Samsung Galaxy A5 gekocht, laat het toestel per ongeluk vallen en het is kapot. Zonde natuurlijk! Daarom is een mobiele telefoonhoesje de ideale oplossing. Een hoesje beschermt uw toestel namelijk tegen krassen en andere schade. Bij ons kunt u uit een uitgebreid assortiment telefoonhoesjes kiezen. Zo zit er voor iedereen een geschikte bij.

Samsung Galaxy A5 bookstyle hoesjes en flipcases

De meest bekende telefoonhoesjes zijn de bookstyle hoesjes of flipcases. In principe hebben deze twee hoesjes dezelfde bescherming. Een stevig omhulsel zit om uw Samsung Galaxy A5 en het flapje dat eraan vastzit, klapt u over het scherm van uw telefoon heen. Zo beschermt u niet alleen de achterkant van uw telefoon, maar ook de voorkant. Extra voordeel: de bookstyle hoesjes en flipcases hebben vaak plek voor uw belangrijkste pasjes.

Samsung Galaxy A5 hardcase hoesjes en glasplaatjes

Als u op zoek bent naar een telefoonhoesje zonder flapje, kunt u voor een hardcase hoesje kiezen. De naam zegt het al, maar het is een hoesje van hard materiaal en toch licht buigzaam om het moeiteloos om uw Samsung Galaxy A5 te bevestigen. Bescherm ook de voorkant van uw telefoon met een glasplaatje voor over het scherm.

Samsung Galaxy A5 headsets

Om het gebruik van uw Samsung Galaxy A5 te optimaliseren, raden we u aan een passende headset aan te schaffen. Bij ons in het assortiment vindt u headsets met minimaal geluidsverlies en maximaal geluidstoevoer.

Samsung Galaxy A5 opladers en powerbanks

De batterij van een mobiele telefoon is gemaakt om een dag mee te gaan. Bij intensief gebruik vermindert de duur van de batterij. Om toch de hele dag gebruik te kunnen maken van uw Samsung Galaxy A5, raden we u aan een extra oplader te kopen voor op kantoor of een powerbank voor als u geen stopcontact in de buurt hebt.

Samsung Galaxy A5 houders en autohouders

Breng uzelf veilig naar de volgende plek door een autohouder aan te schaffen. De houder is geschikt voor uw Samsung Galaxy A5. Houd voldoende overzicht op de weg én de navigatie met een autohouder.

Samsung Galaxy A5 accessoires

Om uw Samsung Galaxy A5 van nog meer gemakken te voorzien, kunt u bij ons een hele hoop accessoires vinden. Kies voor een selfie stick, telefoonhoesje met ingebouwde batterij of een ringhouder voor verbetering van grip.

Verzendkosten

Kiest u voor Mobieletelefoonhoesje.nl, kunt u goede service verwachten en een snelle levertijd. Heeft u voor 17.00 uur besteld en betaald, vindt u het product de volgende dag in huis.

 

Bekijk ook:

Samsung Galaxy S8
Samsung Galaxy A7 (2017)
Samsung Galaxy A3 (2017)
Samsung Galaxy J5 (2017)
Samsung Galaxy J3 (2017)