iPhone 5 / 5s / 5SE Mobiele Telefoonhesjes

iPhone 5 / 5s / 5SE Hoesjes en Accessoires

Een goed beschermend telefoonhoesje voor uw Apple iPhone 5/5s/SE is een voorwaarde om schade en krassen te voorkomen. Wij hebben een groot assortiment voor Apple iPhone 5/5s/SE hoesjes op voorraad. Het Apple iPhone 5/5s/SE booktype hoesje heeft een extra vakje voor pasjes of papiergeld. In de portemonnee vorm is er een vakje voor kleingeld. Voorzie uw telefoon / smartphone van de benodigde bescherming met een Apple iPhone 5/5s/SE Hoesjes.

iPhone 5 Bookstyle Hoesjes
 en Flipcases

Om krassen en schade te voorkomen is het handigst om uw Apple iPhone 5/5s/SE te beschermen door een hoesje. Bij Mobiele Telefoonhoesje kunt u allerlei soorten hoesjes vinden. Het Apple iPhone 5/5s/SE booktype hoesje heeft een extra vakje voor pasjes of papiergeld. Het booktype wallet case hoesje heeft een extra vakje voor pasjes of papiergeld. In de portemonnee / boek vorm is er een vakje voor kleingeld.

iPhone 5 Hardcase TPU Siliconen Hoesjes

TPU is een materiaal dat gemaakt is van hard plastic en zachte siliconen. Dit maakt het backcover case hoesje voor Apple iPhone 5/5s/SE stevig en flexibel.iPhone 5 Accessoires

Hier vind uw accessoires zoals Selfie-Stick om mooie foto's te maken met uw vrienden en familie, een extra kabel om uw telefoon op te laden of files transfer en screenprotectors om tegen krassen te beschermen of valschade te minimaliseren van uw Apple iPhone 5/5s/SE.

Bekijk ook:

Apple iPhone 7 Plus
Apple iPhone 7
Apple iPhone 6 / 6s Plus
Apple iPhone 6 / 6s
Apple iPhone 5 c
Apple iPhone 4 / 4s
Apple iPod Touch 4G / 5G