Booktype Wallet Cases Hoesjes voor Motorola Moto G5 Plus


 

Motorola Moto G5 Plus

Motorola Moto G5 Plus toestel is een High-end smartphone en hij voorzien van een haarscherpe camera van 12 megapixel. Binnenin treffen we een Octa-core processor, 4 GB RAM geheugen, 3000 mAh accu en een 5.2 inch touchscreen met 1080x1920 pixels. Geef deze mobiele telefoon de bescherming die hij verdient en voorzie hem van een Motorola Moto G5 Plus hoesje. Zodat u zorgeloos met uw telefoon apparaat kunt gebruiken. 
 

Bookstyle / Wallet / Case / Cover / Hoesje

Om krassen en schade te voorkomen is het handigst om uw Motorola Moto G5 Plus te beschermen door een hoesje. Bij Mobiele Telefoonhoesje kunt u allerlei soorten hoesjes vinden. Het booktype / portemonnee vorm hoesje beschermd zijkant, voor en achterkant van uw telefoon. Het voorzien van een apart vakje voor bijvoorbeeld creditcards of bankpasjes waarin u eventueel ook uw briefgeld of bonnetjes kwijt kunt.  

U kunt de booktype smartphonehoesjes afsluiten met de magnetische sluiting, er komen dus geen drukknopen of klittenband aan te pas. Het hoesje sluit daarom gemakkelijk en u kunt het hoesje dus snel weer opbergen in uw tas of zak.

Bekijk ook:

Motorola Moto G4
Motorola Nexus 6
Motorola Moto X Play
Motorola Moto X Style
Motorola Droid Turbo 2