Huawei P6 hoesjes en accessoires

Huawei P6 Hoesjes

Een goed beschermend telefoonhoesje voor uw Huawei P6 is een voorwaarde om schade en krassen te voorkomen. Wij hebben een groot assortiment voor Huawei P6 hoesjes op voorraad. Het Huawei P6 booktype hoesje heeft een extra vakje voor pasjes of papiergeld. In de portemonnee vorm is er een vakje voor kleingeld. Voorzie uw telefoon / smartphone van de benodigde bescherming met een Huawei P6 Hoesjes.

 

Bookstyle Hoesjes


Om krassen en schade te voorkomen is het handigst om uw Huawei P6 te beschermen door een hoesje. Bij Mobiele Telefoonhoesje kunt u allerlei soorten hoesjes vinden. Het Huawei P6 booktype hoesje heeft een extra vakje voor pasjes of papiergeld. Het booktype wallet case hoesje heeft een extra vakje voor pasjes of papiergeld. In de portemonnee / boek vorm is er een vakje voor kleingeld.

 

Accessoires

Hier vind uw accessoires zoals Selfie-Stick om mooie foto's te maken met uw vrienden en familie, een extra kabel om uw telefoon op te laden of files transfer en screenprotectors om tegen krassen te beschermen of valschade te minimaliseren van uw Huawei P6.

Bekijk ook:

Huawei P10 Plus
Huawei P10
Huawei P10 Lite 
Huawei P9
Huawei P8 Lite 2017