Booktype Wallet Cases Hoesjes voor Huawei Nova 2 PlusHuawei Nova 2 Plus

Dit Huawei Nova 2 Plus toestel is een high-end smartphone en hij voorzien van een haarscherpe camera van 12 megapixel. Binnenin treffen we een Quad-core processor, 4 GB RAM geheugen, 3340 mAh accu en een 5.5 inch touchscreen met 1080x1920 pixels. Geef deze telefoon de bescherming die hij verdient en voorzie hem van een Huawei Nova 2 Plus hoesje. Zodat u zorgeloos met uw telefoon apparaat kunt gebruiken. 
 

Bookstyle / Wallet / Case / Cover / Hoesje

Om krassen en schade te voorkomen is het handigst om uw Huawei Nova 2 Plus te beschermen door een hoesje. Bij Mobiele Telefoonhoesje kunt u allerlei soorten hoesjes vinden. Het booktype / portemonnee vorm hoesje beschermd zijkant, voor en achterkant van uw telefoon. Het voorzien van een apart vakje voor bijvoorbeeld creditcards of bankpasjes waarin u eventueel ook uw briefgeld of bonnetjes kwijt kunt.  

U kunt de booktype smartphonehoesjes afsluiten met de magnetische sluiting, er komen dus geen drukknopen of klittenband aan te pas. Het hoesje sluit daarom gemakkelijk en u kunt het hoesje dus snel weer opbergen in uw tas of zak.

Bekijk ook:

Huawei P10 Plus
Huawei P10
Huawei P10 Lite 
Huawei P9
Huawei P8 Lite 2017