Samsung galaxy S9 telefoonhoesjes en accessoires

Samsung galaxy S9 telefoonhoesjes en accessoires

Bij het aanschaffen van een nieuwe telefoon, wilt u wel de zekerheid hebben dat de telefoon de levensduur volbrengt. Om optimaal van uw Samsung Galaxy S9 te genieten, raden we u aan een telefoonhoesje aan te schaffen. Bij ons heeft u de keuze uit verschillende soorten hoesjes die geschikt zijn voor de Samsung Galaxy S9.

Samsung Galaxy S9 bookstyle hoesjes en flipcases

Om uw Samsung Galaxy S9 volledige bescherming te bieden, raden we u aan een bookstyle hoesje of flipcase te bestellen. Deze razend populaire telefoonhoesjes geven de achterkant van uw mobiele telefoon bescherming doordat het hoesje vast zit. Door een flapje die over de voorkant heen geklapt kan worden, geeft u ook het scherm van uw Samsung Galaxy S9 bescherming. Extra pluspunt: de bookstyle hoesjes en flipcases bieden ruimte voor uw belangrijkste pasjes.

Samsung Galaxy S9 hoesjes, hard cases en glas

U kunt uw telefoon ook op een andere manier van bescherming voorzien. Zo hebben we verschillende soorten telefoonhoesjes in ons assortiment. Allereerst hebben we hard case hoesjes. Dit zijn telefoonhoesjes gemaakt van TPU, een mix van siliconen en hard plastic. Voor een flexibeler hoesje kunt u een siliconen exemplaar bij ons bestellen. Om de bescherming van uw Samsung Galaxy S9 compleet te maken, kiest u er een glasplaatje voor over uw scherm bij uit.

Samsung Galaxy S9 headsets

Door een headset bij uw Samsung Galaxy S9 te bestellen, maakt u de beleving nog mooier. De headsets bij ons in het assortiment zijn van Celebrat en hebben een ideale pasvorm. Het minimale geluidsverlies en maximale geluidstoevoer maken de headset tot een ware must-have.

Samsung Galaxy S9 opladers en powerbanks

Maak het gebruik van uw mobiele telefoon nog gemakkelijker met een powerbank of extra oplader. Voorkom een lege batterij tijdens een onverwachte file of langere reis dan gedacht door een powerbank mee te nemen. Een extra oplader op kantoor voorkomt een lege Samsung Galaxy S9 aan het einde van de dag.

Samsung Galaxy S9 houders en autohouders

Breng uzelf veilig van de ene naar de andere plek met een autohouder geschikt voor de Samsung Galaxy S9. De houder geeft u voldoende zicht op het scherm en belemmert uw zicht over de weg niet.

Samsung Galaxy S9 accessoires

Wilt u het gebruik van de Samsung Galaxy S9 van nog meer gemakken voorzien, kunt u bij ons leuke en handige accessoires aanschaffen. Vergroot de grip met een ringhouder, maak de mooiste selfies op vakantie met een selfie-stick en ga voor goud met een gouden telefoonhouder voor in de auto.

Verzenden

De verzendkosten in Nederland en België zijn gratis. Daarnaast vindt u de bestelling de volgende dag in huis als u voor 17.00 uur heeft besteld en betaald.

 

Bekijk ook:

Samsung Galaxy Note 7
Samsung Galaxy 7 Edge
Samsung Galaxy Note 5
Samsung Galaxy A7 (2017)
Samsung Galaxy J5 (2017)