iPhone 11 Pro Max Mobiele Telefoonhoesjes

iPhone 11 Pro Max Hoesjes

Een goed beschermend telefoonhoesje voor uw iPhone 11 Pro Max is een voorwaarde om schade en krassen te voorkomen. Wij hebben een groot assortiment voor iPhone 11 Pro Max hoesjes op voorraad. Het iPhone 11 Pro Max booktype hoesje heeft een extra vakje voor pasjes of papiergeld. In de portemonnee vorm is er een vakje voor kleingeld.

iPhone 11 Pro Max Bookstyle Hoesjes


Om krassen en schade te voorkomen is het handigst om uw iPhone 11 Pro Max te beschermen door een hoesje. Bij Mobiele Telefoonhoesje kunt u allerlei soorten hoesjes vinden. Het iPhone 11 Pro Max booktype hoesje heeft een extra vakje voor pasjes of papiergeld. Het booktype wallet case hoesje heeft een extra vakje voor pasjes of papiergeld. In de portemonnee / boek vorm is er een vakje voor kleingeld.

iPhone 11 Pro Max TPU / Siliconen Hoesjes

TPU is een materiaal dat gemaakt is van hard plastic en zachte siliconen. Dit maakt het backcover case hoesje voor iPhone 11 Pro Max stevig en flexibel.iPhone 11 Pro Max Headsets

Voor Sporten of geniet van uw favoriete muziek uit uw iPhone 11 Pro Max smartphone, we hebben de beste merken headsets in ons assortiment. Deze premium high quality headset oordopjes zijn speciaal vormgegeven voor een optimale pasvorm in het oor, minimaal geluidsverlies en maximale geluidsuitvoer.

iPhone 11 Pro Max Opladers / PowerBanks

Als u veel gebruik maakt van uw iPhone 11 Pro Max dan gaan de batterijen van uw smartphones vaak niet langer dan een dag mee, het opladen van je telefoon wordt steeds belangrijker. Eén in de tas, op je werk, in je auto en een naast de bank in de woonkamer. Het is handig om een oplader in de buurt te hebben omdat we tegenwoordig allemaal continu bereikbaar willen zijn.


iPhone 11 Pro Max Accessoires

Hier vind uw accessoires zoals Selfie-Stick om mooie foto's te maken met uw vrienden en familie, een extra kabel om uw telefoon op te laden of files transfer en screenprotectors om tegen krassen te beschermen of valschade te minimaliseren van uw iPhone 11 Pro Max.

Verzendkosten

De verzendkosten en transactie kosten zijn gratis binnen Nederland en België, de bestelling voor 17:00 besteld en betaald dan vandaag verzonden, morgen in huis. Ook heeft u recht op 14 dagen retourgarantie!

Webshop van de nieuwste mobieltelefoonhoesjes. Wij hebben een groot assortiment aan verschillende telefoonhoesjes en accessoires. Onze producten zijn hoog kwaliteit en direct uit voorraad leverbaar.

 

Bekijk ook:

Apple iPhone 7 Plus
Apple iPhone 11 Pro
Apple iPhone 11
Apple iPhone 8
Apple iPhone XS Max
Apple iPhone XR
Apple iPhone X