Sony Xperia 1 III Hoesjes en Accessoires

Sony Xperia 1 III Hoesjes

Een goed beschermend telefoonhoesje voor uw Sony Xperia 1 III is een voorwaarde om schade en krassen te voorkomen. Wij hebben een groot assortiment voor Sony Xperia 1 III hoesjes op voorraad. Het Sony Xperia 1 III booktype hoesje heeft een extra vakje voor pasjes of papiergeld. In de portemonnee vorm is er een vakje voor kleingeld. Voorzie uw telefoon / smartphone van de benodigde bescherming met een Sony Xperia 1 III Hoesjes. 

Bookstyle Hoesjes


Om krassen en schade te voorkomen is het handigst om uw Sony Xperia 1 III te beschermen door een hoesje. Bij Mobiele Telefoonhoesje kunt u allerlei soorten hoesjes vinden. Het Sony Xperia 1 III booktype hoesje heeft een extra vakje voor pasjes of papiergeld. Het booktype wallet case hoesje heeft een extra vakje voor pasjes of papiergeld. In de portemonnee / boek vorm is er een vakje voor kleingeld.

TPU / Siliconen Hoesjes

TPU is een materiaal dat gemaakt is van hard plastic en zachte siliconen. Dit maakt het backcover case hoesje voor Sony Xperia 1 III stevig en flexibel.

 

Accessoires

Hier vind uw accessoires zoals Selfie-Stick om mooie foto's te maken met uw vrienden en familie, een extra kabel om uw telefoon op te laden of files transfer en screenprotectors om tegen krassen te beschermen of valschade te minimaliseren van uw Sony Xperia 1 III. 

Verzendkosten

De verzendkosten en transactie kosten zijn gratis binnen Nederland en België, de bestelling voor 18:00 besteld en betaald dan vandaag verzonden, morgen in huis. Ook heeft u recht op 14 dagen retourgarantie!

Webshop van de nieuwste mobieltelefoonhoesjes. Wij hebben een groot assortiment aan verschillende telefoonhoesjes en accessoires. Onze producten zijn hoog kwaliteit en direct uit voorraad leverbaar.

Bekijk ook:

Sony Xperia L2
Sony Xperia XZ2
Sony Xperia XA
Sony Xperia XZ3