Galaxy A7 (2016) Hoesjes en Accessories

Galaxy A7 (2016) Hoesjes en Accessoires

De Samsung Galaxy A7 (2016) is de opvolger van de populaire A7. Net als zijn voorganger is de Galaxy A7 (2016) strak vormgegeven en is hij voorzien van een haarscherpe camera van 13 megapixel. Binnenin treffen we een Octa-core processor, 3 GB RAM geheugen, 3300 mAh accu en een 5.5 inch AMOLED scherm met 1080 x 1920 pixels. Verder heeft deze Android telefoon een vingerafdrukscanner. Indien u deze smartphone optimaal wilt beschermen, zorgt u voor een Samsung Galaxy A7 (2016) hoesje.

Galaxy A7 (2016) Bookstyle Hoesjes
 en Flipcases

Om krassen en schade te voorkomen is het handigst om uw Smartphone te beschermen door een hoesje. Er zijn hoesjes in allerlei soorten. Het booktype hoesje heeft een extra vakje voor pasjes of papiergeld. In de portemonnee / boek vorm is er een vakje voor kleingeld.

Galaxy A7 (2016) Hardcase TPU Siliconen Hoesjes

TPU is een materiaal dat gemaakt is van hard plastic en zachte siliconen. Dit maakt het hoesje stevig en flexibel. 



Galaxy A7 (2016) Headsets

Deze premium high quality headset oordopjes zijn speciaal vormgegeven voor een optimale pasvorm in het oor, minimaal geluidsverlies en maximale geluidsuitvoer.

Galaxy A7 (2016) Opladers en PowerBanks

De batterijen van smartphones gaan vaak niet langer dan een dag mee gaan, het opladen van je telefoon wordt steeds belangrijker. Eén in de tas, op je werk, in je auto en een naast de bank in de woonkamer. Het is handig om een oplader in de buurt te hebben omdat we tegenwoordig allemaal continu bereikbaar willen zijn.


Galaxy A7 (2016) Houders en Autohouders

Om veilig gebruik te maken van navigatie op uw telefoon tijdens het autorijden, is een goede telefoonhouder onmisbaar. Een goede telefoonhouder of autohouder voor de telefoon, zorgt ervoor dat u uw toestel in het zicht houdt, zonder dat het uw zicht op de weg belemmert.



Galaxy A7 (2016) Accessoires

Hier vind uw accessoires zoals Selfie-Stick om mooie foto's te maken met uw vrienden en familie, een extra kabel om uw telefoon op te laden of files transfer en screenprotectors om tegen krassen te beschermen of valschade te minimaliseren.

Verzendkosten

De verzendkosten en transactie kosten zijn gratis binnen Nederland en België, de bestelling voor 17:00 besteld en betaald dan vandaag verzonden, morgen in huis. Ook heeft u recht op 14 dagen retourgarantie!

Webshop van de nieuwste mobieltelefoonhoesjes. Wij hebben een groot assortiment aan verschillende telefoonhoesjes en accessoires. Onze producten zijn hoog kwaliteit en direct uit voorraad leverbaar.

Bekijk ook:

Samsung Galaxy S8
Samsung Galaxy A7 (2017)
Samsung Galaxy A3 (2017)
Samsung Galaxy J5 (2017)
Samsung Galaxy J3 (2017)