iPhone 5c Hoesjes en Accessoires

iPhone 5c Hoesjes en Accessoires

Een goed beschermend telefoonhoesje voor uw Apple iPhone 5c is een voorwaarde om schade en krassen te voorkomen. Wij hebben een groot assortiment voor Apple iPhone 5c hoesjes op voorraad. Het Apple iPhone 5c booktype hoesje heeft een extra vakje voor pasjes of papiergeld. In de portemonnee vorm is er een vakje voor kleingeld. Voorzie uw telefoon / smartphone van de benodigde bescherming met een Apple iPhone 5c Hoesjes.

iPhone 5c Bookstyle Hoesjes
 en Flipcases

Om krassen en schade te voorkomen is het handigst om uw Apple iPhone 5c te beschermen door een hoesje. Bij Mobiele Telefoonhoesje kunt u allerlei soorten hoesjes vinden. Het Apple iPhone 5c booktype hoesje heeft een extra vakje voor pasjes of papiergeld. Het booktype wallet case hoesje heeft een extra vakje voor pasjes of papiergeld. In de portemonnee / boek vorm is er een vakje voor kleingeld.

iPhone 5c Hardcase TPU Siliconen Hoesjes

TPU is een materiaal dat gemaakt is van hard plastic en zachte siliconen. Dit maakt het backcover case hoesje voor Apple iPhone 5c stevig en flexibel.iPhone 5c Headsets

Voor Sporten of geniet van uw favoriete muziek uit uw Apple iPhone 5c smartphone, we hebben de beste merken headsets in ons assortiment. Deze premium high quality headset oordopjes zijn speciaal vormgegeven voor een optimale pasvorm in het oor, minimaal geluidsverlies en maximale geluidsuitvoer.

iPhone 5c Opladers en PowerBanks

Als u veel gebruik maakt van uw Apple iPhone 5c dan gaan de batterijen van uw smartphones vaak niet langer dan een dag mee, het opladen van je telefoon wordt steeds belangrijker. Eén in de tas, op je werk, in je auto en een naast de bank in de woonkamer. Het is handig om een oplader in de buurt te hebben omdat we tegenwoordig allemaal continu bereikbaar willen zijn.


iPhone 5c Houders en Autohouders

Om veilig gebruik te maken van navigatie op uw Apple iPhone 5c telefoon tijdens het autorijden, is een goede telefoonhouder onmisbaar. Een goede telefoonhouder of autohouder voor de telefoon, zorgt ervoor dat u uw toestel in het zicht houdt, zonder dat het uw zicht op de weg belemmert.iPhone 5c Accessoires

Hier vind uw accessoires zoals Selfie-Stick om mooie foto's te maken met uw vrienden en familie, een extra kabel om uw telefoon op te laden of files transfer en screenprotectors om tegen krassen te beschermen of valschade te minimaliseren van uw Apple iPhone 5c.

Verzendkosten

De verzendkosten en transactie kosten zijn gratis binnen Nederland en België, de bestelling voor 17:00 besteld en betaald dan vandaag verzonden, morgen in huis. Ook heeft u recht op 14 dagen retourgarantie!

Webshop van de nieuwste mobieltelefoonhoesjes. Wij hebben een groot assortiment aan verschillende telefoonhoesjes en accessoires. Onze producten zijn hoog kwaliteit en direct uit voorraad leverbaar.

Bekijk ook:

Apple iPhone 7 Plus
Apple iPhone 7
Apple iPhone 6 / 6s Plus
Apple iPhone 6 / 6s
Apple iPhone 5 / 5s / se
Apple iPhone 4 / 4s
Apple iPod Touch 4G / 5G