iPhone Mobiele Telefoonhoesjes

Bekijk hier ons aanbod Apple hoesjes/headset/houder/opladers/accessoires. Maak uw keuze uit onderstaande modellen.

 

Bescherm tegen beschadiging

Met een mobiel telefoon hoesje met combinatie van een screen protector kunt beschermen tegen beschadiging van uw toestel, zoals beschermen tegen valschade, krassen op het beeldscherm, stof, vingerafdruk en het zorgt er voor meer grip voor uw telefoon apparaat. Zonder smartphone case is het meestal onhandig want ongelukken kunnen snel en plotseling gebeuren zoals uw toestel laten vallen door het glijden uit uw handen.

Bescherm tegen verlies van data

De moderne technogie heeft zijn voordelen, tegenwoordig heeft het flink enorme mogelijkheden die u kunt doen met uw toestel en ook zijn de smartphones vrij dun en licht. Maar dat heeft ook zijn nadelen want de hardware kunnen heel kwetsbaar zijn omdat het klein en gevoelig is. Natuurlijk wilt u niet dat de hardware gedeelte beschadigd raakt, dan kunnen er gegevens kwijtraken of onder anderen foto’s. Om te zorgen dat uw mobiel telefoon hardware beschermd blijft kunt u gebruik maken van een smartphone case / cover.

Hoesje die bij uw past

Naast het smartphone zelf is het uiterlijk van een mobiel telefoon hoesje ook erg belangrijk. Wij bieden een breed en uitgebreid assortiment aan GSM/telefoon model cases met verschillende design en materialen. U kunt kiezen uit Wallet / Portemonnee / Bookstyle type / TPU / Silliconen / Luxe Kunststof Leer / Echt Leer / Leden / Diamant design / Aluminium / Hardcase / Backcover / Transparent / Doorzichtig hoesjes. Ook hebben wij patronen beschikbaar zoals Lace / Krokodil / Slang / Croco / Snake / Lizard /Bark / Zebra / Effen.

Welke toestel heb ik in bezit?

Weet u niet zeker welke exact smartphone model u beschikt? Maakt u geen zorgen! Naast het aankoopbewijs en het handleiding boekje kunt u ook bij de instellingen van het toestel model vinden. Om het model van uw toestel eenvoudig te achterhalen kunt u de volgende stappen volgen:

  1. Ga naar de ‘Instellingen’ in uw app menu
  2. Zoek en selecteer ‘Algemeen’
  3. Ga vervolgens naar ‘Info’
  4. Hier vindt u het Model, Naam en Serienummer van uw smartphone

Als u nog steeds niet uitkomt welk model u heeft dan kunt u gerust contact opnemen met de medewerkers van onze klantenservice. Onze medewerkers helpen u graag met het vinden van de juiste hoesje en accessoires. 

Kwaliteit en service

Al onze producten zijn gemaakt van de beste kwaliteit. Wij vinden het belangrijk dat uw smartphone goed beschermd blijft en lang mee kan gaan.

De verzendkosten en transactie kosten zijn gratis binnen Nederland en België, de bestelling voor 17:00 besteld en betaald dan vandaag verzonden, morgen in huis. Ook heeft u recht op 14 dagen retourgarantie!