Motorola Moto E5 Plus

Motorola Moto E5 Plus Hoesjes

Een goed beschermend telefoonhoesje voor uw Motorola Moto E5 Plus is een voorwaarde om schade en krassen te voorkomen. Wij hebben een groot assortiment voor Motorola Moto E5 Plus hoesjes op voorraad. Het Motorola Moto E5 Plus booktype hoesje heeft een extra vakje voor pasjes of papiergeld. In de portemonnee vorm is er een vakje voor kleingeld. Voorzie uw telefoon / smartphone van de benodigde bescherming met een Motorola Moto E5 Plus Hoesjes.

 

TPU / Siliconen Hoesjes

TPU is een materiaal dat gemaakt is van hard plastic en zachte siliconen. Dit maakt het backcover case hoesje voor Motorola Moto E5 Plusstevig en flexibel. 

Accessoires

Hier vind uw accessoires zoals Selfie-Stick om mooie foto's te maken met uw vrienden en familie, een extra kabel om uw telefoon op te laden of files transfer en screenprotectors om tegen krassen te beschermen of valschade te minimaliseren van uw Motorola Moto E5 Plus.

 

Verzendkosten

De verzendkosten en transactie kosten zijn gratis binnen Nederland en België, de bestelling voor 17:00 besteld en betaald dan vandaag verzonden, morgen in huis. Ook heeft u recht op 14 dagen retourgarantie!
 

Webshop van de nieuwste mobieltelefoonhoesjes. Wij hebben een groot assortiment aan verschillende telefoonhoesjes en accessoires. Onze producten zijn hoog kwaliteit en direct uit voorraad leverbaar.