HTC One X10 Mobiele Telefoonhoesjes

HTC One X10

Dit HTC One X10 toestel is een smartphone en hij voorzien van een haarscherpe camera van 16 megapixel. Binnenin treffen we een Octa-core processor, 3 GB RAM 32GB geheugen, 4000 mAh accu en een 5.5 inches super LCD capacitive touchscreen met 1080 x 1920 pixels. Geef deze telefoon de bescherming die hij verdient en voorzie hem van een HTC One X10 hoesje. Zodat u zorgeloos met uw telefoon apparaat kunt gebruiken.

Bookstyle Hoesjes


Om krassen en schade te voorkomen is het handigst om uw HTC One X10 smartphone te beschermen door een hoesje. Bij Mobiele Telefoonhoesje kunt u allerlei soorten hoesjes vinden. Het booktype hoesje heeft een extra vakje voor pasjes of papiergeld. In de portemonnee / boek vorm is er een vakje voor kleingeld.

TPU / Siliconen Hoesjes

TPU is een materiaal dat gemaakt is van hard plastic en zachte siliconen. Dit maakt het hoesje stevig en flexibel voor uw HTC One X10 smartphone. Headsets

Voor Sporten of geniet van uw favoriete muziek met uw HTC One X10 smartphone, hebben we beste merken headset in ons assortiment. Deze premium high quality headset oordopjes zijn speciaal vormgegeven voor een optimale pasvorm in het oor, minimaal geluidsverlies en maximale geluidsuitvoer.

Opladers / PowerBanks

De batterijen van uw HTC One X10 mobiele telefoon gaan vaak niet langer dan een dag mee gaan (als u lang tijd gebruiken), het opladen van je telefoon wordt steeds belangrijker. Eén in de tas, op je werk, in je auto en een naast de bank in de woonkamer. Het is handig om een oplader in de buurt te hebben omdat we tegenwoordig allemaal continu bereikbaar willen zijn.


Houders / Autohouders

Om veilig gebruik te maken van navigatie op uw HTC One X10 mobiele telefoon tijdens het autorijden, is een goede telefoonhouder onmisbaar. Een goede telefoonhouder of autohouder voor de telefoon, zorgt ervoor dat u uw toestel in het zicht houdt, zonder dat het uw zicht op de weg belemmert.Accessoires

Hier vind uw accessoires zoals Selfie-Stick om mooie foto's te maken met uw vrienden en familie, een extra kabel om uw telefoon op te laden of files transfer en screenprotectors om tegen krassen te beschermen of valschade te minimaliseren van uw HTC One X10 mobiele telefoon.

Verzendkosten

De verzendkosten en transactie kosten zijn gratis binnen Nederland en België, de bestelling voor 17:00 besteld en betaald dan vandaag verzonden, morgen in huis. Ook heeft u recht op 14 dagen retourgarantie!

Webshop van de nieuwste mobieltelefoonhoesjes. Wij hebben een groot assortiment aan verschillende telefoonhoesjes en accessoires. Onze producten zijn hoog kwaliteit en direct uit voorraad leverbaar.


HTC 10