Over ons

Over Ons

Mobieletelefoonhoesje.nl heeft een zeer ruim aanbod aan smartphonehoesjes maar ook verschillende accessoires en gadgets speciaal voor jouw mobiele telefoon. Wij beschikken over een breed assortiment aan telefoonhoesjes voor Apple iPhone, Samsung, Huawei, LG, Sony, HTC, Nokia, Microsoft, Motorola, Xiaomi, One Plus, Wiko, Acer en Alcatel. Daarnaast zijn ze in verschillende materialen en design verkrijgbaar, zoals bijvoorbeeld leer, kunstleer, TPU en kunststof. Zo hebben wij krokodil, zebra, luipaard en slang design.

Telefoonhoesje

Een smartphone wordt dagelijks gebruikt en de kans is aanwezig dat u vroeg of laat zult laten vallen. Een ongelukje zit namelijk in een klein hoekje. Om schade te verkomen aan uw telefoon is een smartphonehoesje zeer van belang. Je smartphone verdien namelijk het om optimaal beschermd te worden en is dus het investeren waard. Voor elke telefoon zijn er wel hoesjes en cases die perfect bij u passen. Zo hebt u telefoonhoesjes die naast het beschermen van je telefoon, ook extra functionaliteiten toevoegen. Daarnaast hebt u ook telefoonhoesjes waar je onder andere pasjes in kunt opbergen.

Service

Naast een ruim assortiment en lage prijzen bieden wij ook kwaliteit service aan klanten. Een webwinkel die toegankelijk is en waarbij de klant centraal staat. Wij staan vijf dagen per week voor u klaar per telefoon, e-mail en sociale media. Zo kunt u zelf kiezen welke manier van contact u het prettigst vindt. Wij doen er alles aan om al uw vragen snel en naar tevredenheid te beantwoorden zodat u weet waar u aan toe bent. Helaas komen ontevreden klanten ook weleens voor. Voor deze klanten doen we extra ons best: iedereen kan een bestelling zonder opgaaf van reden binnen 14 dagen retourneren waarna we het aankoopbedrag terugstorten of een passend alternatief proberen te vinden.

Contact

Adres en bedrijfsgegevens 

Mobieletelefoonhoesje.nl
Constructieweg 8A
3641 SB Mijdrecht

Openingstijden van kantoor en telefoon:
Maandag t/m Vrijdag - 09:00 - 18:00

Heeft u vragen of opmerkingen? Vul dan het contactformulier in. Alle velden m.u.v. het telefoonnummer zijn verplicht in te vullen. Na ontvangst van uw bericht zullen wij z.s.m. contact met u opnemen.

Mobieletelefoonhoesje.nl is onderdeel van Mobiel Fashion B.V.


Telefoonnummer: 06 40 83 92 98
E-mailadres: [email protected]

Bank Gegevens:
Mobiel Fashion B.V.
NL15 INGB 0006 6988 61

Graag onder vermelding van ordernummer MTH......