Huawei Y9 2019 Hoesjes en Accessoires

Bookstyle Hoesjes


Om krassen en schade te voorkomen is het handigst om uw Huawei Y9 2019 te beschermen door een hoesje. Bij Mobiele Telefoonhoesje kunt u allerlei soorten hoesjes vinden. Het Huawei Y9 2019 booktype hoesje heeft een extra vakje voor pasjes of papiergeld. Het booktype wallet case hoesje heeft een extra vakje voor pasjes of papiergeld. In de portemonnee / boek vorm is er een vakje voor kleingeld.

TPU / Siliconen Hoesjes

TPU is een materiaal dat gemaakt is van hard plastic en zachte siliconen. Dit maakt het back cover case hoesje voor Huawei Y9 2019 stevig en flexibel.Accessoires

Hier vind uw accessoires zoals Selfie-Stick om mooie foto's te maken met uw vrienden en familie, een extra kabel om uw telefoon op te laden of files transfer en screen protectors om tegen krassen te beschermen of valschade te minimaliseren van uw Huawei Y9 2019.

Verzendkosten

De verzendkosten en transactie kosten zijn gratis binnen Nederland en België, de bestelling voor 17:00 besteld en betaald dan vandaag verzonden, morgen in huis. Ook heeft u recht op 14 dagen retourgarantie! 

Webshop van de nieuwste mobieltelefoonhoesjes. Wij hebben een groot assortiment aan verschillende telefoonhoesjes en accessoires. Onze producten zijn hoog kwaliteit en direct uit voorraad leverbaar.

Bekijk ook:

Huawei P10 Plus
Huawei Mate 20 Pro
Huawei P10 Lite 
Huawei Mate 20
Huawei Mate 20 Lite