Oppo Reno 5 5G - Find X3 Lite Hoesjes en Accessoires

Bookstyle Hoesjes


Om krassen en schade te voorkomen is het handigst om uw Oppo Reno 5 5G - Find X3 Lite te beschermen door een hoesje. Bij Mobiele Telefoonhoesje kunt u allerlei soorten hoesjes vinden. Het booktype hoesje heeft een extra vakje voor pasjes of papiergeld. Het booktype wallet case hoesje heeft een extra vakje voor pasjes of papiergeld. In de portemonnee / boek vorm is er een vakje voor kleingeld.

TPU / Siliconen Hoesjes

TPU is een materiaal dat gemaakt is van hard plastic en zachte siliconen. Dit maakt het backcover case hoesje stevig en flexibel voor uw Oppo Reno 5 5G - Find X3 Lite. Accessoires

Hier vind uw accessoires zoals Selfie-Stick om mooie foto's te maken met uw vrienden en familie, een extra kabel om uw telefoon op te laden of files transfer en screenprotectors om tegen krassen te beschermen of valschade te minimaliseren van uw Oppo Reno 5 5G - Find X3 Lite.

Verzendkosten

De verzendkosten en transactie kosten zijn gratis binnen Nederland en België, de bestelling voor 18:00 besteld en betaald dan vandaag verzonden, morgen in huis. Ook heeft u recht op 14 dagen retourgarantie!

Webshop van de nieuwste mobieltelefoonhoesjes. Wij hebben een groot assortiment aan verschillende telefoonhoesjes en accessoires. Onze producten zijn hoog kwaliteit en direct uit voorraad leverbaar.

Bekijk ook:

Oppo Find X2 Lite

Oppo Find X2 Pro

Oppo Find X2 Neo

Oppo Reno 4 5G

Oppo Reno 4 Pro 5G