Huawei P Smart Plus Hardcase TPU Siliconen Hoesjes

Huawei P Smart Plus Hoesjes en Accessoires

Een goed beschermend mobiele telefoonhoesje voor je Huawei P Smart Plus is een voorwaarde om schade en krassen te voorkomen. Wij hebben een groot assortiment voor Huawei Nova 3i telefoonhoesjes op voorraad. Het Huawei P Smart Plus booktype hoesje heeft een extra vakje voor pasjes of papiergeld. In de portemonnee vorm is er een vakje voor kleingeld. Voorzie uw telefoon / smartphone van de benodigde bescherming met een Huawei Nova 3i Mobiele Telefoonhoesjes.

Huawei P Smart Plus Bookstyle Hoesjes
 en Flipcases

Om krassen en schade te voorkomen is het handigst om uw Huawei P Smart Plus te beschermen door een hoesje. Bij Mobiele Telefoonhoesje kunt u allerlei soorten hoesjes vinden. Het Huawei Nova 3i booktype hoesje heeft een extra vakje voor pasjes of papiergeld. Het booktype wallet case hoesje heeft een extra vakje voor pasjes of papiergeld. In de portemonnee / boek vorm is er een vakje voor kleingeld.

Huawei P Smart Plus Hardcase TPU Siliconen Hoesjes

TPU is een materiaal dat gemaakt is van hard plastic en zachte siliconen. Dit maakt het backcover case hoesje voor Huawei P Smart Plus stevig en flexibel.Huawei P Smart Plus Accessoires

Hier vind uw accessoires zoals Selfie-Stick om mooie foto's te maken met uw vrienden en familie, een extra kabel om uw telefoon op te laden of files transfer en screenprotectors om tegen krassen te beschermen of valschade te minimaliseren van uw Huawei P Smart Plus.

Bekijk ook:

Huawei P10 Plus
Huawei P10
Huawei P10 Lite 
Huawei P Smart Plus
Huawei Nova 3