Samsung Galaxy J3 Mobiele Telefoonhoesjes en accessoires

Samsung Galaxy J3 telefoonhoesjes en accessoires

Kies voor optimale bescherming van je mobiele telefoon met een telefoonhoesje. Voorkom krassen en andere schade aan uw Samsung Galaxy J3 door een geschikt telefoonhoesje aan de schaffen. Bij ons heeft u de keuze uit verschillende soorten telefoonhoesjes. Kies uit ons uitgebreide assortiment een hoesje dat bij uw Samsung Galaxy J3 past.

Samsung Galaxy J3 bookstyle en flipcase hoesjes

Het idee van een bookstyle of flipcase hoesje is volledige bescherming van uw telefoon. U voorkomt hiermee krassen en andere schade aan uw Samsung Galaxy J3. De meest gekozen optie ter bescherming van uw telefoon is bookstyle of flipcase hoesje. Naast bescherming, geeft een dergelijk hoesje de mogelijkheid tot opbergen van bankpasjes of andere belangrijker pasjes.

Samsung Galaxy J3 TPU en siliconen hoesjes

Om uw toestel te beschermen tegen krassen en andere schade, is een TPU hoesje of siliconen exemplaar een oplossing. De telefoonhoesjes van siliconen zijn flexibel en gemakkelijk om uw Samsung Galaxy J3 te bevestigen. De hoesjes van TPU zijn stugger van materiaal maar geven dezelfde bescherming als een TPU hoesje.

Samsung Galaxy J3 headsets

Bij ons in het assortiment vindt u naast de telefoonhoesjes voor de Samsung Galaxy J3, andere producten om uw telefoon te optimaliseren. Zo hebben we niet alleen screenpotectors in huis, maar ook headsets. Deze headsets zijn van premium high quality en hebben een ideale pasvorm om geen geluid te verliezen. Maak het gebruik van uw Samsung Galaxy J3 nog gemakkelijker met een van onze headsets.

Samsung Galaxy J3 opladers en powerbanks

De batterij van een Samsung Galaxy J3 heeft een levensduur van gemiddeld een dag. Bij intensief gebruik van uw mobiele telefoon, neemt de levensduur af. Door een extra oplader aan te schaffen, kunt u het gebruik van uw Samsung Galaxy J3 verlengen. Een powerbank is ook een mogelijkheid. De powerbank laadt u op middels een stekker in het stopcontact op en neemt u vervolgens mee. Zodra uw mobiele telefoon bijna leeg is, sluit u de powerbank erop aan en kunt u weer een paar uur vooruit.

Samsung Galaxy J3 houders en autohouders

Als u vaak de deur uit bent en veel autorijdt, is een houder voor in de auto geen overbodige luxe. Navigeer op uw Samsung Galaxy J3, zet uw telefoon vast in de houder en u kunt veilig de weg op. Met een autohouder voor uw mobiele telefoon houdt u overzicht op de weg en kunt u goed zien welke richting u uit moet.

Samsung Galaxy J3 accessoires

Naast bovenstaande producten, hebben we nog meer accessoires voor de Samsung Galaxy J3. Sla een screenprotector in, kies voor een selfie stick of schaf een ringhouder aan voor meer grip.

Verzendkosten

Binnen Nederland en België worden onze pakketjes gratis verzonden. Voor 17.00 uur besteld en betaald, is de volgende werkdag in huis.

 

Bekijk ook:

Samsung Galaxy S8
Samsung Galaxy A7 (2017)
Samsung Galaxy A3 (2017)
Samsung Galaxy J5 (2017)
Samsung Galaxy J3 (2017)