Samsung Galaxy J5  Mobiele Telefoonhoesjes

Samsung Galaxy J5 telefoonhoesjes en accessoires

U heeft net een nieuwe telefoon gekocht en wilt niet dat er krassen op komen. Uw gloednieuwe Samsung Galaxy J5 verdient een bescherming om krassen en andere schade te voorkomen. Kies daarom voor een telefoonhoesje van Mobieletelefoonhoesje.nl en geef uw Samsung Galaxy J5 een extra laag bescherming.

Samsung Galaxy J5 bookstyle hoesjes en flipcases

U kunt bij ons kiezen uit verschillende soorten telefoonhoesjes. De meest bekende is het bookstyle hoesje of flipcase. Deze hoesjes kenmerken zich door dubele bescherming door een hoesje dat om de achterkant van uw Samsung Galaxy J5 zit en tegelijkertijd een flapje heeft om de voorkant te beschermen. Extra pluspunt: het flapje bevat vaak plek voor uw belangrijkste pasjes.

Samsung Galaxy J5 TPU en siliconen hoesjes

Wilt u liever uw Samsung Galaxy J5 beschermen met een enkel hoesje, kiest u voor een TPU of siliconen hoesje. De telefoonhoesjes van TPU bieden bescherming bij een val of stoot. De siliconen hoesjes geven dezelfde bescherming. Het grootste verschil in deze twee hoesjes is de flexibelheid. Tpu is stugger materiaal en minder flexibel dan siliconen.

Samsung Galaxy J5 headsets

Naast mobiele telefoonhoesjes, hebben we een aantal headsets in ons assortiment opgenomen. De headsets zijn van hoogwaardige kwaliteit en hebben dan ook minimaal geluidsverlies. De ideale pasvorm in combinatie met de Samsung Galaxy J5 laat u genieten van de mooiste en meest veelzijdige muziek.

Samsung Galaxy J5 opladers en powerbanks

De batterij van een mobiele telefoon gaat vaak niet langer dan een dag mee. Bij regelmatig gebruik zal de batterij het langer volhouden en bij intensief gebruik zal uw Samsung Galaxy J5 halverwege de dag uitvallen. Daarom raden we u aan een powerbank te kopen. Naast deze powerbank kunt u kiezen voor een extra oplader. Door deze oplader op het kantoor te leggen of in de auto mee te nemen, voorkomt u een lege accu.

Samsung Galaxy J5 houders en autohouders

Wanneer u veel reist voor uw werk, kunt u uw Samsung galaxy J5 gebruiken als navigatie. Als u dit doet, doe het dan wel veilig! Kies daarom voor een autohouders om uw telefoon in vast te zetten tijdens het rijden. Door de houder aan een rooster vast te maken, houdt u het overzicht en kunt u tegelijkertijd uw telefoon raadplegen over de route.

Samsung Galaxy J5 accessoires

Naast autohouders, opladers en powerbanks, headsets en telefoonhoesjes, hebben we nog meer accessoires in ons assortiment. Maak uw Samsung Galaxy J5 compleet met een ringhouder, selfie stick of screenprotector.

Verzendkosten

Als u in Nederland of België woont, zijn de verzendkosten geheel vrijblijvend. Wilt u morgen een pakketje in huis, bestel en betaal dan voor 17.00 uur.

Bekijk ook:

Samsung Galaxy S8
Samsung Galaxy A7 (2017)
Samsung Galaxy A3 (2017)
Samsung Galaxy J5 (2017)
Samsung Galaxy J3 (2017)