Samsung Galaxy S8 telefoonhoesjes en accessoires

Samsung Galaxy S8 telefoonhoesjes en accessoires

Een telefoon als de Samsung Galaxy S8 wilt u natuurlijk zonder krassen en schade door de levensduur heen helpen. Door middel van een mobiele telefoonhoesje houdt u de Samsung Galaxy S8 kras- en schadevrij. Voorzie uw telefoon van voldoende bescherming met een Samsung Galaxy S8 telefoonhoesje.

Samsung Galaxy S8 bookstyle hoesjes en flipcases

Door uw Samsung Galaxy S8 te beschermen met een telefoonhoesje, voorkomt u krassen en andere schade. Bij Mobiele telefoonhoesje vindt u verschillende opties om uw telefoon te beschermen. De bookstyle hoesjes en flipcases bieden niet alleen uw Samsung Galaxy S8 bescherming, maar hebben vaak een extra vakje voor uw pasjes of geld.

Samsung Galaxy S8 hardcase TPU, siliconen en glas hoesjes

Een TPU hoesje is stevig en toch flexibel vanwege de combinatie van hard plastic en siliconen. Om uw Samsung Galaxy S8 te beschermen tegen een stootje, kiest u voor een TPU telefoonhoesje. Voor een flexibeler exemplaar, raden we u aan een siliconen telefoonhoesje te bestellen. Met een 3D tempered glasplaatje geeft u uw Samsung Galaxy S8 optimale bescherming.

Samsung Galaxy S8 headsets

Bij Mobiele telefoonhoesje vindt u ook headsets voor uw Samsung Galaxy S8. De headsets van Celebrat zijn geschikt voor de Samsung Galaxy S8 heeft. De premium high quality headsets hebben een ideale pasvorm, minimaal geluidsverlies en maximale geluidstoevoer. Geniet van uw favoriete muziek met een headset voor uw Samsung Galaxy S8.

Samsung Galaxy S8 opladers en powerbanks

Bij veelvuldig gebruik van uw Samsung Galaxy S8, gaat de batterij vaak niet langer dan een dag mee. Daarom raden we een powerbank aan en is het verstandig om een extra oplader te kopen. Leg deze oplader op uw werk, in uw tas of in de auto en u bent verzekerd van een Samsung Galaxy S8 die de hele dag meegaat.

Samsung Galaxy S8 houders en autohouders

Om veilig van A naar B te komen met navigatie, is een houder voor de Samsung Galaxy S8 onmisbaar. Een goede telefoonhouder of autohouder geeft u voldoende overzicht in het verkeer en wijst u tegelijkertijd de weg.

Samsung Galaxy S8 accessoires

Om het beste uit uw Samsung Galaxy S8 te halen, hebben we verschillende accessoires. In ons assortiment hebben we selfie-sticks, ringhouders en telefoonhoesjes met extra batterij voor uw Samsung Galaxy S8.

Verzendkosten

Binnen Nederland en België zijn de verzend- en transactiekosten gratis. Bestelt u voor 17.00 uur en betaalt u direct, heeft u het pakketje morgen in huis. Bij aanschaf van een product voor uw Samsung Galaxy S8 heeft u recht op 14 dagen retourgarantie.

 

Bekijk ook:

Samsung Galaxy S8 Plus
Samsung Galaxy S7
Samsung Galaxy A7 (2017)
Samsung Galaxy A5 (2017)
Samsung Galaxy A3 (2017)
Samsung Galaxy J5 (2017)
Samsung Galaxy J3 (2017)