Huawei P20 Lite Mobiele Telefoonhoesjes 

Huawei P20 Lite telefoonhoesjes en accessoires

De voorwaarde om krassen en schade te voorkomen aan uw Huawei P20 Lite is om een telefoonhoesje te kopen. In ons assortiment vindt u talloze opties. Bescherm uw Huawei P20 Lite met een booktype telefoonhoesje, flipcase, bumper of ander exemplaar voor optimale bescherming.

Huawei P20 Lite bookstyle en flipcase hoesjes

Om uw Huawei P20 Lite niet alleen te beschermen tegen krassen en andere schade, kiest u voor een bookstyle of flipcase hoesje. Deze hoesjes bieden naast bescherming de mogelijkheid om uw belangrijkste pasjes als uw pinpas en creditcard in te bewaren. Combineer uw portemonnee en Huawei P20 Lite door een bookstyle of flipcase hoesje aan te schaffen.

Huawei P20 Lite TPU en siliconen hoesjes

Het materiaal TPU is gemaakt van hard plastic en siliconen en biedt optimale bescherming voor uw Huawei P20 Lite. Het hoesje is stevig en flexibel. Voor een soepel mobiele telefoonhoesje, kiest u de siliconen variant. Ook hiermee beschermt u uw Huawei P20 Lite tegen vallen of stoten.

Huawei P20 Lite headsets

Maak uw Huawei P20 Lite compleet met een premium high quality headset. De oordopjes van de headsets hebben een speciale vorm waardoor er minimaal geluidsverlies optreedt en een maximale geluidsuitvoer plaatsvindt. Luister muziek op uw Huawei P20 Lite met één van onze headsets.

Huawei P20 Lite opladers en powerbanks

Bij veelvuldig gebruik van uw Huawei P20 Lite neemt de sterkte van de batterij snel af. Om toch de hele dag gebruik te kunnen maken van uw mobiele telefoon, raden we u aan een powerbank aan te schaffen. Een extra oplader voor uw Huawei P20 Lite verzekert u van voldoende capaciteit van de batterij.

Huawei P20 Lite houders en autohouders

Veilig rijden is erg belangrijk. Koop daarom een autohouder voor uw Huawei P20 Lite en breng uzelf veilig van A naar B. De autohouder geeft voldoende zicht op het scherm voor navigatie en u heeft behoudt het overzicht op de weg.  

Huawei P20 Lite accessoires

Bent u op zoek naar unieke accessoires voor uw Huawei P20 Lite? Bij Mobieletelefoonhoesje.nl bent u aan het juiste adres. Bij ons koopt u een selfie stick, ringhouder en screenprotectors. Zo minimaliseert u de kans op valschade en blijft uw Huawei P20 Lite netjes.

Verzendkosten

Bestelt u binnen Nederland of België? De verzendkosten zijn gratis. En bestelt u voor 17.00 uur en heeft u betaald, ontvangt u uw bestelling voor de Huawei P20 Lite de volgende dag al. Mag het product tegenvallen, heeft u 14 dagen retourgarantie. 

 

Bekijk ook:

Huawei P10 Plus
Huawei P10
Huawei P10 Lite 
Huawei P9
Huawei P8 Lite 2017