Huawei Y7 Prime 2018 hoesjes en accessoires

Huawei Y7 Prime 2018 Hoesjes

Een goed beschermend telefoonhoesje voor uw Huawei Y7 Prime 2018 is een voorwaarde om schade en krassen te voorkomen. Wij hebben een groot assortiment voor Huawei Y7 Prime 2018 hoesjes op voorraad. Het Huawei Y7 Prime 2018 booktype hoesje heeft een extra vakje voor pasjes of papiergeld. In de portemonnee vorm is er een vakje voor kleingeld. Voorzie uw telefoon / smartphone van de benodigde bescherming met een Huawei Y7 Prime 2018 Hoesjes.

Bookstyle Hoesjes


Om krassen en schade te voorkomen is het handigst om uw Huawei Y7 Prime 2018 te beschermen door een hoesje. Bij Mobiele Telefoonhoesje kunt u allerlei soorten hoesjes vinden. Het Huawei Y7 Prime 2018 booktype hoesje heeft een extra vakje voor pasjes of papiergeld. Het booktype wallet case hoesje heeft een extra vakje voor pasjes of papiergeld. In de portemonnee / boek vorm is er een vakje voor kleingeld.

TPU / Siliconen Hoesjes

TPU is een materiaal dat gemaakt is van hard plastic en zachte siliconen. Dit maakt het backcover case hoesje voor Huawei Y7 Prime 2018 stevig en flexibel.Accessoires

Hier vind uw accessoires zoals Selfiestick om mooie foto's te maken met uw vrienden en familie, een extra kabel om uw telefoon op te laden of files transfer en screenprotectors om tegen krassen te beschermen of valschade te minimaliseren van uw Huawei Y7 Prime 2018.

Verzendkosten

De verzendkosten en transactie kosten zijn gratis binnen Nederland en België, de bestelling voor 17:00 besteld en betaald dan vandaag verzonden, morgen in huis. Ook heeft u recht op 14 dagen retourgarantie!

Webshop van de nieuwste mobieltelefoonhoesjes. Wij hebben een groot assortiment aan verschillende telefoonhoesjes en accessoires. Onze producten zijn hoog kwaliteit en direct uit voorraad leverbaar.

Bekijk ook:

Huawei P10 Plus
Huawei P10
Huawei P10 Lite 
Huawei P9
Huawei P8 Lite 2017