Google Pixel 7A Hoesjes en Accessoires

Google Pixel 7A Hoesjes

Een goed beschermend telefoonhoesje voor uw Google Pixel 7A is een voorwaarde om schade en krassen te voorkomen. Wij hebben een groot assortiment voor Google Pixel 7A hoesjes op voorraad. Het Google Pixel 7A booktype hoesje heeft een extra vakje voor pasjes of papiergeld. In de portemonnee vorm is er een vakje voor kleingeld.

Google Pixel 7A Bookstyle Hoesjes


Om krassen en schade te voorkomen is het handigst om uw Google Pixel 7A te beschermen door een hoesje. Bij Mobiele Telefoonhoesje kunt u allerlei soorten hoesjes vinden. Het Google Pixel 7A booktype hoesje heeft een extra vakje voor pasjes of papiergeld. Het booktype wallet case hoesje heeft een extra vakje voor pasjes of papiergeld. In de portemonnee / boek vorm is er een vakje voor kleingeld.

Google Pixel 7A TPU / Siliconen Hoesjes

TPU is een materiaal dat gemaakt is van hard plastic en zachte siliconen. Dit maakt het backcover case hoesje voor Google Pixel 7A stevig en flexibel.Google Pixel 7A Headsets

Voor Sporten of geniet van uw favoriete muziek uit uw Google Pixel 7A smartphone, we hebben de beste merken headsets in ons assortiment. Deze premium high quality headset oordopjes zijn speciaal vormgegeven voor een optimale pasvorm in het oor, minimaal geluidsverlies en maximale geluidsuitvoer.

Google Pixel 7A Opladers / PowerBanks

Als u veel gebruik maakt van uw Google Pixel 7A dan gaan de batterijen van uw smartphones vaak niet langer dan een dag mee, het opladen van je telefoon wordt steeds belangrijker. Eén in de tas, op je werk, in je auto en een naast de bank in de woonkamer. Het is handig om een oplader in de buurt te hebben omdat we tegenwoordig allemaal continu bereikbaar willen zijn.


Google Pixel 7A Accessoires

Hier vind uw accessoires zoals Selfie-Stick om mooie foto's te maken met uw vrienden en familie, een extra kabel om uw telefoon op te laden of files transfer en screenprotectors om tegen krassen te beschermen of valschade te minimaliseren van uw Google Pixel 7A.

Verzendkosten

De verzendkosten en transactie kosten zijn gratis binnen Nederland en België, de bestelling voor 18:00 besteld en betaald dan vandaag verzonden, morgen in huis. Ook heeft u recht op 14 dagen retourgarantie!

Webshop van de nieuwste mobieltelefoonhoesjes. Wij hebben een groot assortiment aan verschillende telefoonhoesjes en accessoires. Onze producten zijn hoog kwaliteit en direct uit voorraad leverbaar.

 

Bekijk ook:

Google Pixel 7 Pro

Google Pixel XL

Google Pixel 7