Nokia XR20 Hoesjes en Accessoires

Bookstyle Hoesjes en Flipcases

Om krassen en schade te voorkomen is het handigst om uw Nokia XR20 te beschermen door een hoesje. Bij Mobiele Telefoonhoesje kunt u allerlei soorten hoesjes vinden. Het Nokia XR20 booktype hoesje heeft een extra vakje voor pasjes of papiergeld. Het booktype wallet case hoesje heeft een extra vakje voor pasjes of papiergeld. In de portemonnee / boek vorm is er een vakje voor kleingeld.

TPU Siliconen Hoesjes

TPU is een materiaal dat gemaakt is van hard plastic en zachte siliconen. Dit maakt het backcover case hoesje voor Nokia XR20 stevig en flexibel.Accessoires

Hier vind uw accessoires zoals Selfie-Stick om mooie foto's te maken met uw vrienden en familie, een extra kabel om uw telefoon op te laden of files transfer en screenprotectors om tegen krassen te beschermen of valschade te minimaliseren van uw Nokia XR20.

Verzendkosten

De verzendkosten en transactie kosten zijn gratis binnen Nederland en België, de bestelling voor 18:00 besteld en betaald dan vandaag verzonden, morgen in huis. Ook heeft u recht op 14 dagen retourgarantie!

Webshop van de nieuwste mobieltelefoonhoesjes. Wij hebben een groot assortiment aan verschillende telefoonhoesjes en accessoires. Onze producten zijn hoog kwaliteit en direct uit voorraad leverbaar.

Bekijk ook:

Nokia 8.3 5G
Nokia X10 - Nokia X20
Nokia 5.3
Nokia 2.4
Nokia G10 - Nokia G20
Nokia 5.4
Nokia 1.4