Telefoonhoesje waar pasjes in kunnen

Telefoonhoesje waar pasjes in kunnen

Ongekend populair zijn de telefoonhoesjes waar je tegelijkertijd pasjes in kunt doen. Want door je pasjes in het telefoonhoesje te doen, hoef je geen tas of portemonnee meer mee te nemen en heb je alles snel bij de hand. Er zijn verschillende soorten telefoonhoesjes die voldoende ruimte hebben voor je pinpas, identiteitsbewijs of OV-kaart. Lees snel verder voor de verschillende mobiele telefoonhoesjes waar pasjes in kunnen.

Bookcase of walletcase

De bookcase of walletcase is het meest bekende mobiele telefoonhoesje die we hebben. Dankzij het design met het flapje zijn er mogelijkheden voor het plaatsen van verschillende pasjes. Zo kun je er niet alleen je pinpas kwijt, maar ook je OV-kaart, Creditcard en andere pasjes. Het hoesje zit strak om je telefoon, zodat het volledige bescherming geeft. Voor het meenemen van meerdere pasjes, is de bookcase of walletcase het beste idee.

Flipcover

De flipcover lijkt een beetje op de bookcase of walletcase, maar is toch net even anders. Zo klap je de flipcover niet aan de zijkant open maar aan de onderkant. Op die manier bescherm je het oplaadpunt en het ingangspunt van je oordopjes. Sommige flipcovers zijn uitgerust met meerdere vakjes voor je pasjes, terwijl je in een andere flipcover slechts één pasje kwijt kan. Kies een flipcover dat voldoet aan jouw wensen.

Pouche of etui

Het eerste telefoonhoesje dat op de markt kwam, is het pouche of etui. De naam zegt het eigenlijk al, maar een pouche of etui is een soort zakje waar je je mobiele telefoon in kunt doen om deze te beschermen. Sommige exemplaren hebben een extra vakje aan de voor- of achterkant. Deze extra vakjes bieden de mogelijkheid om je pasjes mee te nemen, zodat je je tas en portemonnee thuis kunt laten.

Al met al heeft een telefoonhoesje met mogelijkheid tot plaatsen van pasjes een enorm voordeel. Je hebt namelijk het beste van twee werelden in één: je telefoon én je portemonnee.

 

BEKIJK ONZE HOESJES EN ACCESSOIRES