Welk smartphonehoesje is de beste?

Welk smartphonehoesje is de beste?

Ieder mobiele telefoonhoesje heeft een eigen voordeel. Met jouw gloednieuwe telefoon in je handen ben je op zoek naar het beste telefoonhoesje. Want je wilt absoluut niet dat er beschadigingen ontstaan. Maar welk smartphonehoesje is dan de beste keuze? Welke gaat het langste mee en welke biedt de meeste bescherming? We doorlopen de verschillende mogelijkheden zodat je zelf een keuze kunt maken welk mobiele telefoonhoesje het beste is.

Bookcase

De bookcase wordt ook wel de walletcase genoemd omdat je er pasjes in kunt bewaren en eigenlijk geen portemonne of tas meer nodig hebt. Een ander voordeel is dat het telefoonhoesje zowel de achterkant als de voorkant beschermt. Daarnaast sluit de bookcase vaak met een magneet, wat ervoor zorgt dat je telefoon geen krassen oploopt van je sleutelbos of andere scherpe voorwerpen. En wist je dat de sta-functie van de bookcase ideaal is wanneer je een filmpje wilt bekijken?

Backcase

De naam zegt het al: een hoesje voor de achterkant. Ideaal als je je telefoon wilt neerleggen, want zo voorkom je dat er krassen op komen. Daarnaast verzwaart een backcase je mobiele telefoon minimaal, waardoor je amper merkt dat er een telefoonhoesje omheen zit. Tip: de backcase komt nog beter van pas in combinatie met een screenprotector.

Flipcase

De flipcase komt in de buurt van de bookcase, maar is net anders. Zo is het belangrijkste van de flipcase de bescherming van het oplaadpunt. Ook de ruis die bij harde wind komt kijken, vermindert dankzij de flipcase. Het voordeel van zowel de flipcase als de bookcase is de bescherming van de achter- en voorkant van je mobiele telefoon.

Bumper

Dit telefoonhoesje zorgt voor bescherming van de randen en tegelijkertijd geeft het een extra bescherming aan de voor- en achterkant. Een bumper is een hoesje dat je om de rand van je mobiele telefoon doet. Het steekt aan de voor- en achterkant een beetje uit. Hierdoor komen bij het neerleggen van je telefoon op een tafel het scherm of de achterkant niet in aanraking met de tafel. Daarnaast blijven de ingebouwde knoppen goed bedienbaar.

Kies een mobiele telefoonhoesje dat bij jou en jouw dagelijkse bezigheden past. Iedereen heeft andere eisen bij een mobiele telefoonhoesje.

 

BEKIJK ONZE HOESJES EN ACCESSOIRES