Hoesjes voor Samsung Galaxy E5

Samsung Galaxy E5 Hoesjes

Een goed beschermend telefoonhoesje voor uw Samsung Galaxy E5 is een voorwaarde om schade en krassen te voorkomen. Wij hebben een groot assortiment voor Samsung Galaxy E5 hoesjes op voorraad. Het Samsung Galaxy E5 booktype hoesje heeft een extra vakje voor pasjes of papiergeld. In de portemonnee vorm is er een vakje voor kleingeld. Voorzie uw telefoon / smartphone van de benodigde bescherming met een Samsung Galaxy E5 Hoesjes.

 

Bookstyle Hoesjes


Om krassen en schade te voorkomen is het handigst om uw Samsung Galaxy E5 te beschermen door een hoesje. Bij Mobiele Telefoonhoesje kunt u allerlei soorten hoesjes vinden. Het Samsung Galaxy E5 booktype hoesje heeft een extra vakje voor pasjes of papiergeld. Het booktype wallet case hoesje heeft een extra vakje voor pasjes of papiergeld. In de portemonnee / boek vorm is er een vakje voor kleingeld.

 

Accessoires

Hier vind uw accessoires zoals Selfie-Stick om mooie foto's te maken met uw vrienden en familie, een extra kabel om uw telefoon op te laden of files transfer en screenprotectors om tegen krassen te beschermen of valschade te minimaliseren van uw Samsung Galaxy E5.

Bekijk ook:

Samsung Galaxy S8
Samsung Galaxy S7
Samsung Galaxy A7 (2017)
Samsung Galaxy A7 (2017)
Samsung Galaxy J5 (2017)