Vijf redenen om een mobiele telefoonhoesje te kopen

Vijf redenen om een mobiele telefoonhoesje te kopen

Iedereen heeft tegenwoordig een mobiele telefoon. Waar de één met een “oud” exemplaar uit 2010 rondloopt, heeft de ander de nieuwste telefoon nog voor het in de winkel ligt. Welke mobiele telefoon je ook hebt, het is belangrijk om hem te beschermen. Het zou zonde zijn als je telefoon valt en het vervolgens niet meer doet. Wij hebben vijf redenen op een rij gezet om vandaag nog een mobiele telefoonhoesje te kopen.

Bescherming

Dat een telefoonhoesje je telefoon beschermt, is wel duidelijk. Maar waar je nog niet over na hebt gedacht is dat de telefoons tegenwoordig niet meer van hetzelfde materiaal gemaakt worden als die goede oude Nokia 3310. De meeste mobiele telefoons zijn van glas. Slechts één val en je telefoon is kapot.

Minder snel krassen

Door te kiezen voor een bookcase of een pouch telefoonhoesje, bescherm je je hele mobiele telefoon. Niet alleen de achterkant, maar ook de voorkant blijft zo vrij van krassen. Je kunt ook kiezen voor een ander exemplaar in combinatie met een glasplaatje (screenprotector) over je scherm.

Grip

Een telefoon is vaak glad vanwege het flitsende design en het materiaal. Door je mobiele telefoon in een telefoonhoesje van kunststof, siliconen of TPU te doen, krijg je automatisch meer grip en is de kans kleiner dat je je telefoon laat vallen.

Wees lekker origineel

Ieder telefoonhoesje is anders. Door er zelf eentje te ontwerpen heb je een absoluut uniek exemplaar. Toch kun je het zo gek niet bedenken of het hoesje bestaat. Kies een telefoonhoesje dat bij jou past.

Handigheid

Je beschermt je telefoon van krassen en barsten, vergroot je grip en kunt het tot een uniek exemplaar maken. Een andere goede reden is de handigheid van een telefoonhoesje. Vaak kun je er namelijk je pasjes in kwijt, zijn er hoesjes die ook als mobiele oplader werken en kun je zelfs je flessen wijn openen met bepaalde mobiele telefoonhoesjes.

 

BEKIJK ONZE HOESJES EN ACCESSOIRES