Welk type hoesje geeft de beste bescherming?

Welk type hoesje geeft de beste bescherming?

Je hebt net een nieuwe telefoon en wilt deze natuurlijk zo lang mogelijk als nieuw houden. Niet alleen omdat je telefoon nou eenmaal mooier is als die net uit de verpakking komt, maar ook omdat het veel gemakkelijker is. Want een berichtje typen met een gebarsten scherm is geen gemakkelijke opgaaf. Het beste dat je kunt doen, is bij de aanschaf van je nieuwe mobiele telefoon gelijk een telefoonhoesje erbij te kopen. Maar dan moet je wel eerst weten wat voor soort hoesje er bij jou past. Daarom hebben wij voor jou de beste hoesjes op een rij gezet.

Pouch telefoonhoesje

Om je mobiele telefoon optimaal te beschermen, kies je voor een pouch telefoonhoesje. Dit hoesje in een soort van opbergzakje dat vaak van zacht materiaal gemaakt is. Je mobiele telefoon past er volledig in en kun je er gemakkelijk uithalen zodra je gebeld wordt of een berichtje wilt sturen.

Back cover

De naam zegt het al, maar dit telefoonhoesje beschermt de achterkant van je mobiele telefoon. Je kunt kiezen voor een siliconen back cover exemplaar. Deze is soepel en zacht en verbetert door het stroeve materiaal je grip. Een kunststof hoesje is niet rekbaar en krijgt sneller krassen dan een siliconen exemplaar, maar het beschermt je telefoon wel beter. Wil je het beste van beide werelden, kies dan voor een TPU telefoonhoesje.

Bookcase

Om je telefoon volledig te beschermen, is er de bookcase in de wereld gebracht. Dit telefoonhoesje zit aan de achterkant van je telefoon vast. De voorkant is een flap die meestal vast zit met een magneet. Daarnaast kun je er vaak geld en pasjes in kwijt.

Naast deze drie meest voorkomende mobiele telefoonhoesjes, kun je ook voor een bumper of een waterdicht hoesje kiezen. De bumper is een rand die stevig om je telefoon heen zit en zo je hele telefoon beschermt. Veel in de weer met water? Ga dan voor een waterdicht exemplaar! Voor de beste bescherming kies je, naast een telefoonhoesje, voor een glasplaatje over je scherm. Op die manier heeft je mobiele telefoon nog meer bescherming.

 

BEKIJK ONZE HOESJES EN ACCESSOIRES