Saldo cadeaubon controleren

Sitemap

Mobieletelefoonhoesje.nl: Specialist in accessoires voor smartphones 

Mobieletelefoonhoesje.nl heeft een zeer ruim aanbod aan smartphonehoesjes maar ook verschillende accessoires en gadgets speciaal voor jouw telefoon. Wij beschikken over een breed assortiment aan telefoonhoesjes voor Apple iPhone, Samsung, Huawei, LG, Sony, HTC, Nokia, Microsoft, Motorola, Xiaomi, One Plus, Wiko, Acer en Alcatel. Daarnaast zijn ze in verschillende materialen en design verkrijgbaar, zoals bijvoorbeeld leer, kunstleer, TPU en kunststof. Zo hebben wij krokodil, zebra, luipaard en slang design.

Telefoonhoesje
Een smartphone wordt dagelijks gebruikt en de kans is aanwezig dat u vroeg of laat zult laten vallen. Een ongelukje zit namelijk in een klein hoekje. Om schade te verkomen aan uw telefoon is een smartphonehoesje zeer van belang. Je smartphone verdien namelijk het om optimaal beschermd te worden en is dus het investeren waard. Voor elke telefoon zijn er wel hoesjes en cases die perfect bij u passen. Zo hebt u telefoonhoesjes die naast het beschermen van je telefoon, ook extra functionaliteiten toevoegen. Daarnaast hebt u ook telefoonhoesjes waar je onder andere pasjes in kunt opbergen.

Service
Naast een ruim assortiment en lage prijzen bieden wij ook kwaliteit service aan klanten. Een webwinkel die toegankelijk is en waarbij de klant centraal staat. Wij staan vijf dagen per week voor u klaar per telefoon, e-mail en sociale media. Zo kunt u zelf kiezen welke manier van contact u het prettigst vindt. Wij doen er alles aan om al uw vragen snel en naar tevredenheid te beantwoorden zodat u weet waar u aan toe bent. Helaas komen ontevreden klanten ook weleens voor. Voor deze klanten doen we extra ons best: iedereen kan een bestelling zonder opgaaf van reden binnen 14 dagen retourneren waarna we het aankoopbedrag terugstorten of een passend alternatief proberen te vinden.

Categorieën: